Paradicsomot adtok 1 éves gyereknek? Édesanyám etette meg 1 éves 2 hónapos kislányomat és csak a héját szedte le.
Ha megnézed a bébiételeket,akkor 4 hónapos kortól ad paradicsomot.Édesanyád ügyes volt.Lehet,hogy Ő is nevelt gyereket???
Egy 14 hónapos baba szinte mindent megehet,amihez kedve van.Nyugodtan adhatod neki bármelyik étkezéshez.
én adtam, bár a kiskönyv 2 évet írt, de fogalmam sincs miért, ezt jó nagy túlzásnak éreztem
szerintem egy 1 éves gyerek simán ehet paradicsomot, még a héját is, én azt sem szedtem le
semmi baja nem lesz!
Nyugodtan ehet már ennyi idős gyermek.
4 gyerkőc anyukája
Hát azért egy kicsit ellenkeznék az első válaszolóval!Bébiételekben való igaz,hogy van paradicsomos már 4 hós kortól csak abból kiveszik a magokat és lehúzzák a héjját!
Miér??
Epres,málnás,áfonyás bébiétel is van(ezekből is kivonják az allergén anyagokat és paszírozzák)és epret 1-1.5 év alatt nem ajánlott adni!
Szóval az én 14 hós babámnak a múlt héten adtam egy falatka paradicsomot elsőnek és másnapra tiszta pötty volt az egész hasa,arca!Szóval ez is babafüggő,tehát én azt mondom,hogy óvatósan a parival!
Bocs,nem kötekedni akartam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!