Családosan is magányos vagyok, mit tegyek?
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen szomorú vagy. :( Nekem 6 hetes a kisbabám, én is magányosnak érzem magam néha. Igaz, hozzám járnak a barátnőim egy héten legalább egyszer, viszont a családom elfordult tőlem mikor megtudták, h terhes vagyok. Csak apukám meg a tesóim vannak mellettem, a többiek már nem is köszönnek, pedig itt lakunk a nagynénémmel egy utcában. :/:/ Próbálj te is ismerkedni. Menjetek ti is le a térre, beszélgess más szülőkkel. Ha gondolod írj nekem privit, beszélgethetnénk. Fel a fejjel. :)
Valamilyen szinten én hasonlóan érzem, pedig nekem két kislányom van. Nekünk sincsenek barátaink, itthon szoktunk lenni, csak sétálni és a szokásos ügyeket intézni megyünk ki. (posta, patika, bevásárlás)
A párom reggel elmegy, este fürdetésre jön haza, tulajdonképpen nincs is társaságom, csak a két kislányom.
Merre laksz? Ha közel lennénk egymáshoz, én szívesen venném, ha barátkoznánk :-)De ha e-mailben beszélgetnénk nekem az is jól esne :-)
ez az érzés csak addig fog tartani, amig pici a kislányod (használd ki, mert utána elég strapás lesz!)
nekem 3 gyerekem van (iskolások), de nagyon boldog vagyok, ha végre csak egyedül lehetek/lehetünk itthon, mert mindig hívnak osztálytársakat, barátokat (volt nyáron, hogy az enyémekkel együtt 9 gyerek ebédelt nálam)
a barátnőim lekoptak, mióta családom lett, de ilyen nyüzsi mellet se energiám, se kedvem nincs még barátnők után kajtatni
:-)
Mert Te managyosnak erzed magad, ne neveld kislanyodba hogy O is az lesz. Elotte az elet, rengetek lehetoseggel, hogy baratai legyenek. Oviban fogtok talalni.
Itt szerintem a baj az, hogy ferjed nem baratkozo, igy Neked kell menni a gyerekkel, ha tetszik neki, ha nem.
Hát...
Szerimtem a te életedből hiányzik a hobbi, és most nem a tv nézésre gondoltam, vagy az internetezésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!