Családosan is magányos vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pedig imádom a 2 és 9 hónapos kislányomat, de senki nem jár hozzánk. Valahogy igy alakult. Kislányomnak nincs se testvére, sem egy darab unokatestvére, nekem meg egyetlen megmaradt barátnőm sincs, akivel összejárhatnánk. A férjem nem egy eljárós, beszélgetős fajta. Milyen élete lesz igy a kislányomnak? Próbáltam felelvenetieni a kapcsolatot régi barátnőkkel, ha mi mentünk, szivesen láttak bennünket, de ha jönni kellett volna, nem volt kedvük. Gondoltam arra, hogy elkezdek valami tanfolyamot, hogy ott ismerkedhessek, de az is csak pár hónap, azalatt nem igazán alakulnak ki barátságok. Nekem ez amugy is nehezen megy. Úgy érzem, már sosem lesz kiváncsi rám senki, meg a kislányomra sem. Sokszor már egy téves telefonhivásnak is örülök, mert legalább megszólal a telefon. Most bárányhimlős a kislányom, még a lakásból sem nagyon megyünk ki. Csak egy kicsit. Most tél van, senki a környéken. Fáj azt látnom, hogy mások itt a lakótelepen összejárnak, mihozzánk meg senki nem jön. Pedig szerintem nyitott voltam mindenkire, de nem vagyok senkinek sem olyan fontos, hogy barátkozzon velünk. A kislányom úgy fog felőni, hogy hozzánk nem jártak vendégek, folytonos volt a csend körülöttünk?2011. dec. 22. 14:44
11/13 anonim válasza:
Nos velem is ugyan ez van,.de en akkor sem adom fel,.ha nekem nem is de kislanyomnak szerzek annyi oromot es persze magamnak is egy kicsit hogy elviszem babas mamas klubba ,.mert ebben az orszagban ahol en lakom nagyon szeretik a gyerekeket es sok mindenki baratkozik mindenki mindenkivel:-)az mar egy jo pont ha van neted!!azon is lehet baratokat szerezni,.en pl a gyk kerdeses oldalon meg ismerkedtem egy korom beli csajszival,.ez mar 1 eve tartjuk a kapcsit ,.beszelunk is telon sot meg nyaron is eljon hozzank:-))ha van kedved irj privit ,en nagyon szivesen ismerkedem es baratkozom is:-))
12/13 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, közel is lakunk egymáshoz, lányink is majdnem egyidősek:)
13/13 anonim válasza:
szerintem amikor óvodába fognak járni lesznek barátaid.
amúgy ha már nem kell sokat vigyázni a gyerekekre vagy akár most is járj el táncolni, tornára, jógára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!