Örökre magányos leszek?
Szó szerint nem jön össze semmi nekem szerelmi téren. Aki megtetszik nekem és meg akarom ismerni, arról mindig kiderül hogy van barátnője, de annak ellenére nem vagyok közömbös nekik, így le kell mondanom ezekről a pasikról. De fordítva is előfordult már természetesen, meg akartak ismerni, és utána derült ki hogy párjuk van..
Évek óta ez ment. Aztán úgy döntöttem hogy jó, nem érdekel semmi és senki, nem erőltetem a dolgot. Elkezdett közeledni hozzám egy pasi, aki nagyon szimpatikus lett nekem, kereste a társaságomat állandóan, és még sorolhatnám. Naiv fejjel azt hittem akar tőlem valamit, de kiderült hogy barátnője van neki is ............................................................................................... csak már késő, mert már így is nagyon oda vagyok érte:(
Jah, és egyébként neki sem vagyok közömbös, dicsért már meg hogy nagyon szép lány vagyok, meg ilyenek.
Mi a fenét csináljak szerintetek? Ezek után már adjam fel hogy lehet nekem is párkapcsolatom?
21/L
Eszedbe ne jusson feladni 21 évesen! :-D
Ne görcsösen akarj kapcsolatot, mert azt éppen ezek a skalpvadász, foglalt pasik érzik meg és rádrepülnek, mint pillangók a virágra. Egyszerűen csak éld az életed, foglalkozz más témákkal is, mint a pasik, rengeteg érdekes dolog van ám a világon... Aztán egyszercsak majd bekopogtat az igazi, akinek rajtad kívül nem lesz senkije.
Csak semmi elkeseredés, semmi okod rá :-)
Szemtelenül fiatal vagy még,előtted az egész Élet,lehetőségek sora!Mások ezerszer öregebbek Nálad,és ezerszer kilátástalanabb helyzetben vannak Nálad,ezerszer nagyobb gondjaik akadnak,de dolgoznak,tanulnak,élik az életüket,mert muszáj!Meg persze csalódnak,nagyokat,fájdalmasakat,és elég sokszor.
A legtöbb fiú,és a legtöbb férfi egyforma,mindig azt mondják a nőnek/lánynak,amit hallani akar,így csábítanak,akkor is,ha van kapcsolatuk,mert szeretnek vadászni.Kevés köztük a komoly,normális,tisztességes,érett ember.
Hidd el,Te is megfogod találni azt,aki tényleg komolyan vesz,és Hozzád való!Nem kell feladni és elkeseredni ennyire fiatalon,inkább élvezni az Életet,és próbálkozni,újra,meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!