Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem leszek magányos 5 hónapon keresztül fennt a hegyekben?
Meg lehet szokni. Főleg, ha lent leszel a faluban.
Én fent voltam a hegyen 8 hónapokat (többször is), mire letelt a munkaidő, már nem jártak a felvonók, így 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam lent a faluban.
Hát ja, néha nem könnyű, de ki mondta, hogy ez egy könnyű pénzkereset...
Eleinte lesznek alhasi fájdalmaid, de majd elmúlik. A legnagyobb gáz, hogy nekünk turnusokban jöttek a vendégek, és volt olyan hét, hogy alig voltak. Ilyenkor egy csomót piáztunk, (meg ilyesmi...) hogy teljen az idő.
Mondjuk én már hozzászoktam a Balcsin az ilyen munkához, és úgy vagyok vele, hogy elem van az órámban, az idő megállíthatatlanul telik, egyszer csak vége lesz az egésznek.
És milyen jó lesz néhány millával a zsebedben hazafelé jönni ! :)
Alhasi fájdalom a szex hiányától van egy ideig.
Én a labancoknál voltam, kb. ausztria közepén.
Unatkozni nem volt időnk, mert annyi munka volt, hogy azt se tudtuk, merre vagyunk arccal.
Ha meg épp nem volt annyi meló (ritkán) akkor hülyítettük a helyieket, jódlizni tanultunk, alkoholizáltunk, stb.
De alapjában nem jellemző az unalom, mindig van meló.
Egyébként meg 5 hónap az lóf@sz.
150 nap, másfél méteres centit már az elejétől lehet vágni, mint a katonaságban:)
A barátnőddel tölts előtte sok időt! A nők másképp érzékelik az időt, én inkább emiatt aggódnék. Ha 5 hónap alatt egyáltalán nem tudtok talizni, az kicsit gáz. Mondjuk 10.000 -ből 1 nő, aki nem csal meg...
(az arány nem túlzó, tapasztalat!)
Hát ha minden jól megy,akkor 1 hónapban 1-szer vagy 2-szer kitud jönni,bár én kicsit meszebb megyek mint te,mert ez már majdnem az olasz határnál van!
Amúgy a helyiek milyenek voltak?Rendessek?Az a baj hogy ahova én megyek nem tudom hogy lesznek e egyeltalán magyarok,mert ez egy ilyen kisebb családi szerü hely,szerintem nem sok magyar lesz!
Ja amúgy köszi a válaszokat!Még írhatnál tapasztalatokról azt megköszönném!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!