Valami baj van velem? Olyan egyedül érzem magam ebben a világban.
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 21:49
11/17 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Ahogy valaki előttem írta, az a baj, hogy mi, akik egyedül érezzük magunkat nem tudunk összefogni.
Én is annak idején internetes fórumokon találtam meg az azonos érdeklődásű társaságomat, de amióta kiszakadtam közülük, annyira eltávolodtam mindenkitől a családomat kivéve, hogy képtelen vagyok új barátokat találni. A magány pedig szépen lassan, de biztos felőröl. Évek óta nincsenek barátaim, úgy érzem, már nem is lesznek talán soha. Pedig nem vagyok rossz ember. Csak kiestem a társadalomból.
22/L
12/17 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat én is így vagyok vele. Pedig nekem van párom, szeret a családom mégis magányos vagyok és hónapok óta nem voltam igazán boldog. Azt hiszem túl hirtelen kellet felnőnöm vagy nem tudom.... most minden más és ez olyan ilyesztő
13/17 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Nincsenek barátaim és barátom se.:(
21L
14/17 anonim válasza:
Ha ennyien vagytok barát nélkül, talán lehetnétek barátok. :)
15/17 anonim válasza:
Ja én is tök egyedül vagyok. Már évek óta nincsenek barátaim, nem tudom megosztani a gondolataimat senkivel. Rohadt unalmas élet, és a magány lassan felemészt... De azért kitartás kérdezö, talán neked megváltozik az életed :)
16/17 anonim válasza:
Ja 21 éve F voltam, és lehet hogy ez gonoszul hangzik,de örülök ,hogy nem vagyok egyedül. Bár nem megyek vele sokra...
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hasonló a helyzetem. Nagyon szívesen megismernélek. 20 éves lány Budapestről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!