Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami baj van velem? Olyan...

Valami baj van velem? Olyan egyedül érzem magam ebben a világban.

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Ahogy valaki előttem írta, az a baj, hogy mi, akik egyedül érezzük magunkat nem tudunk összefogni.

Én is annak idején internetes fórumokon találtam meg az azonos érdeklődásű társaságomat, de amióta kiszakadtam közülük, annyira eltávolodtam mindenkitől a családomat kivéve, hogy képtelen vagyok új barátokat találni. A magány pedig szépen lassan, de biztos felőröl. Évek óta nincsenek barátaim, úgy érzem, már nem is lesznek talán soha. Pedig nem vagyok rossz ember. Csak kiestem a társadalomból.

22/L

2012. ápr. 2. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat én is így vagyok vele. Pedig nekem van párom, szeret a családom mégis magányos vagyok és hónapok óta nem voltam igazán boldog. Azt hiszem túl hirtelen kellet felnőnöm vagy nem tudom.... most minden más és ez olyan ilyesztő
2012. ápr. 2. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is. Nincsenek barátaim és barátom se.:(

21L

2012. ápr. 2. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyien vagytok barát nélkül, talán lehetnétek barátok. :)
2012. ápr. 3. 18:18
 15/17 anonim válasza:
Ja én is tök egyedül vagyok. Már évek óta nincsenek barátaim, nem tudom megosztani a gondolataimat senkivel. Rohadt unalmas élet, és a magány lassan felemészt... De azért kitartás kérdezö, talán neked megváltozik az életed :)
2012. ápr. 8. 04:10
 16/17 anonim válasza:
Ja 21 éve F voltam, és lehet hogy ez gonoszul hangzik,de örülök ,hogy nem vagyok egyedül. Bár nem megyek vele sokra...
2012. ápr. 8. 04:14
 17/17 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Hasonló a helyzetem. Nagyon szívesen megismernélek. 20 éves lány Budapestről.

2012. ápr. 20. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!