Akartál már öngyilkos lenni? Miért?
Figyelt kérdés
Akartál már öngyilkos lenni, esetleg próbáltál is az lenni? Mi volt az oka?2012. márc. 25. 13:20
21/23 anonim 

válasza:

Minden ember gondol öngyilkosságra, de általában csak átfut az ember agyán.
Én is akartam, de megelégeltem, hogy egy balf.sz voltam s változtattam az életemen.
22/23 anonim 

válasza:

Akartam és meg is tettem.
15 éves voltam tököm ki volt az iskolával meg az oda járó diákokkal.tiszta gyomorideggel keltem minden reggel és egyszer elég volt belőle.
Bevettem egy csomó gyógyszert fogalmam sincs hogy mit aztán elindultam suliba mert akkor még semmi bajom nem volt.
Utána már csak arra emlékszem hogy az úton szarul voltam és összeestem.
A többit már csak mesélték hogy arra jött egy autós és ö hívta a mentőket első látásra azt hitte hogy elütöttek.
Semmire nem emlékszem az egészből csak onnan amikor a kórházban magamhoz tértem.
23/23 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!