Akartál már öngyilkos lenni? Miért?
Akartam és akarok is. A gondolat mindig is megvolt csak hát a kivitelezés bajos. Úgy vélem, hogy nincs jó módszer, mindegyiknek megvan a maga negatívuma. És a legrosszabb az elfuserált öngyilkosság. Miért szeretném megtenni? Leginkább a fájdalom megszűnése és a démonom legyőzése miatt. De sajnos eddig nem volt hozzá elég bátorságom. Mindegy egyszer úgy is meg kell tenni. Meg hát előbb vagy utóbb mindannyian meghalunk.
És felvetődik az állandó kérdés, hogy: Érdemes szenvedni, vergődni egy életen át? Nem hinném.
Nekem egy olyan bajom van, amitől valószinűleg sosem fogok megszabadulni. Egy betegség amitől a társadalomból teljesen ki vagyok zárva. Úgyhogy itthon tengetem a napjaimat egyelőre. Már próbáltam öngyilkos lenni, minden készen állt rá, csak féltem megtenni. Aki már olyan közel jutott a tetthez mint én, az biztosan tudja, hogy milyen meglepően erős a túlélési ösztön.
Majd egyszer talán elkap a pillanat, és kihasználom.
Milyen betegséged van?
(Előttem hozzászóló)
Öngyilkossághoz én mindenképpen a jókis Xanax-Whiskey kombót ajánlom... ha elrontod, legalább nem lesz maradandó károsodás vagy külső jel... 200 Xanax rá egy üveg whiskey aztán pápá...
Amúgy jutott már eszembe, de én nem hiszem h megtenném... viszont kidolgoztam elméletben a csodás kivitelezést... CSAK NEKTEK :)
Jééézusom... előző vagyok...
Kiírtam ezt a kommentet és azóta 8 privát üzenetem érkezett, hogy "honnan szerzel annyi xanaxot", "ez biztos beválik-e" meg hasonlók...
Nehogy nekem bárki az én kommentem alapján legyen öngyilkos, ez csupán egy vélemény, hogy én biztosan így tenném meg ha megtenném; de nem fogom, ne tegyétek ti se... XD
Jah és ötletekért meg főleg ne írjon több ember... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!