Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » öngyilkos leszek mit tegyek?

öngyilkos leszek mit tegyek?

Figyelt kérdés

meg akarok halni meg nem is. az a gond hogy rengeteg gondom van. nem mondom hogy nem az én hibàm de már késő. számomra vege, nincs esély. nem tudom mit csinaljak. a gondjaimat nem akarom itt tárgyalni.

kérlek titeket vegyétek komolyan. már 1* megpróbáltam csak nem sikerült .

2011. dec. 1. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Most akkor azt szeretnéd, hogy ötleteket adjunk, hogyan öld meg magad? Vagy mit?
2011. dec. 1. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
van élet a börtön után is.
2011. dec. 1. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
beteg vagy.ne legyé öngyilkos,élvezd az életet pajti.
2011. dec. 1. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem írod le, mi a probléma, tényleg senki nem tud segíteni.

Ha csak tippeket kérsz az öngyilkossághoz, tessék: akaszd fel magad, vágd fel az ereid, nyisd ki magadra a gázt, ugorj a Dunába/Tiszába (nem tudom, melyikhez laksz közelebb), ugorj a vonat elé...

2011. dec. 1. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:

ne agy ennek a betegnek ötleteket.

ha meghal a te lelkeden szárad

2011. dec. 1. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:
én nem ötleteket kérek hogy hogyan csináljam, hanem tanácsot hogy miért ne hogy hogyan tovább. az a gond hogy nincs mellettem senki, se család se barát. nincs akire szamitsak dolgozni nem tudok(az első próbálkozásom miatt) nincs kiért éljek. nem bírom sokáig sajnálom de most téll közel állok a tettek .....
2011. dec. 2. 18:59
 7/8 eszta41 válasza:
Egyszer én is így gondoltam. Megfordult a fejemben...de olyan nagyon mégsem. Tudom, és tudtam, hogy ilyenkor orvoshoz kell fordulni. Meg is próbáltam. Több, mint egy hónapot kellett volna várnom az orvosra. Gondoltam- akkor nincs más megoldás, nekem kell a kezembe venni az életem, nem számíthatok senkire. Röpke néhány nap alatt megoldottam mindent.Igaz, sajátosan. És képzeld! Utána életem legszebb, legjobb...leg...leg...éve következett! Nem hiszem, hogy bármikor is túl lehet szárnyalni azt a 2 évet.
2011. dec. 4. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
A világnak úgyis hamarosan vége, minek siettetni a halált. Nah jó, hagyjuk az ilyen közhelyeket.Én is voltam öngyilkos, és nem bántam meg, noha újra nem követném el. Nem sok jövőt jósolok magamnak, valahol érzem, hogy nincs már sok hátra az életemből, pedig most töltöttem a 20-at. Ennek ellenére szeretem az életet, és más értelmét nem is látom, mint szeretni. A legjobban a szomorúságot, fájdalmat szeretem benne, de szeretem az ürességet is. Ezek mind szerethető dolgok, mert végső soron ha nem vársz már semmi jót, minden utca sarkon szembejön veled egy jó dolog. Az a véleményem, hogy egy nap álljon 70% depresszióból, 20% ürességből, és 9 % unalomból és az a maradék 1% maga lesz a mennyország. Jah és igen, egy naplopó vagyok, aki a szülei és az állam pénzéből jár iskolába, és van ideje ide írogatni hajnali 4-kor, mert úgyis délig elhat... ;-)
2011. dec. 30. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!