Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, nem bírom öngyilko...

Mit tegyek, nem bírom öngyilkos leszek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem az egész életem romokban hever, legszívesebben öngyilkos lennék de csak azért nem teszem meg, mert a családtagjaimnak fájna nagyon. Egyszerűen nemtudok már boldog lenni, elvesztettem fontos embereket, apukám, papám, mamám meghalt, alig van már életerőm, eddig mondhatni jó életem volt, de ez az év a legszerencsétlenebb. Ráadásul elegem van abból is, hogy a fiúk csak kihasználnak, belémtaposnak, átgázolnak rajtam. 1 srác teszi a jót hogy én kellek neki majd másnap és utána végig sz*rik a fejemre, de annyit csalódtam már, hogy kikészültem. Pedig egy "normális" lány vagyok: nem cigizek, nem iszok (csak mértékkel) és nem keverek minden buliba srácokkal. Állítólag szép vagyok, nagyon sokan mondták de akkor miért csalódok a fiúkban? A jegyeim is lerontottam pedig kitűnő tanuló voltam.

17/L

2011. máj. 6. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne tedd! Nem éri meg. Az élet szép. Igaz, néha vannak efféle *kisebb* bukkanók, de attól még nem szabad feladni. Biztosan nagyon sokan szeretnek. Keress magadnak egy olyan fiút, akiben megbízol, hogy nem használna ki.

Sok sikert. és fel ne add !

2011. máj. 6. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van rossz időszaka, még nagyon sok év áll előtted. Tapasztalatból tudom hogy lehet sokkal rosszabb is, de feladni nem lehet. Pasik is jönnek mennek, biztos nem most fogod megtalálni az igazit, addig még sokat fogsz csalódni.
2011. máj. 6. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy érzem már a remény is meghalt bennem, a sírás kerülget most is :(
2011. máj. 6. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Már bocs de ez hülyeség, egészséges vagy és fiatal az életed még előtted van, tudom most bunkónak fogok tűnni, de szedd már össze magad! Mitől kéne sírnod? Mert a pasik átvernek, mert romlottak a jegyeid? Mi lesz akkor ha valami számlával leszel majd elcsúszva? A hozzátartozókhoz részvétem nekem is meghalt már sok fontos ember az életemben, de az élet megy tovább. Vannak barátaid gondolom legyél velük, a jegyek miatt meg ne aggódj, ha sokat parázol nem csoda hogy romlik, 17 évesen még az egész életed előtted van. 10 év múlva már nevetni fogsz az egészen, sőt lehet még vissza is fogod sírni. Foglald le magad, szard le a pasikat, most komolyan mint ha kötelező lenne az hogy legyen valakid 17 évesen, ha nem görcsölnél annyit rajta lehet találkoznál valakivel aki tényleg törődik veled, és nem dőlsz be az első pasinak aki tud pár kedveset mondani. Azt mondtad a családodnak fájna ha öngyilkos lennél, ergo szeretnek, mi kell még? Megsúgom neked hogy nem is akarsz öngyilkos lenni, mert akkor nem írnál ide, ez csak figyelemfelkeltés. És ne sértődj meg ezen de tényleg csak azt tudom mondani hogy szedd össze magad!
2011. máj. 6. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Keresd fel Jehova Tanúit! :))) Ne add fel csajszii:)) Lécci fogadd meg a tanácsom,egy próbát megér (=
2011. máj. 6. 20:34
 6/10 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy még!Ez most csak egy rossz időszak,túl kell lépni rajta!Rengeteg rossz történik az emberrel élete során,de mindig találnunk kell valamit ami boldogít minket!Ha vissza gondolok a fiatal koromra,nekem is megfordult párszor a fejemben.Mennyire buta voltam!Bármi is történjék,az élet megy tovább és jön jó is,hidd el!Sok erőt kívánok Neked!Fel a fejjel!
2011. máj. 6. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne add fel!! Nem szabad ilyenkor! Túl fogsz rajta jutni,csak ne engedd,hogy felüluralkodjon rajtad!
2011. máj. 6. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyszer a töritanárom azt mondta: a világ leggyávább emberei az öngyilkosok. És milyen igaza volt! Ne fuss el a nehézségek elől, inkább nézz szembe velük! Nekem is sok rokonom meghalt az utóbbi időben, de aki egyszer megszületik, az meg is hal. Ez az élet rendje. Amúgy is: egy srác miatt sírni?! Nehogymár! Pedig a reménytelen szerelem a legszebb-tapasztalatból mondom :) Amúgy én sem iszok, nem cigizek- nincs is pasim xD És? Hova rohanjak? Van időm, nem? Bírom, amikor Facebook-on is az ismerőseim hetente kiírják, hogy kapcsolatban, mindig mással... Ne keress pasit, majd ő megtalál téged! ;) Naná, hogy szép vagy! Szép, tehetséges, okos, ügyes, csak bízz magadban ;)

Always look on the bright side of life! Ha egy kis biztatás kell, írj privát üzit :) Ja, a végére: "Az élet szép, csak te, Világ, vagy beteg!" Quimby

2011. máj. 7. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, amúgy az előző 15/L
2011. máj. 7. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :) igazából nem az a baj, hogy muszály 1 pasi nekem, csak hogy átvernek. De igazatok van nem fogok ez miatt szenvedni és sírni. Felesleges, próbálok másra koncentrálni, ami sokkal fontosabb :)
2011. máj. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!