Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?!...

Miért nincsenek barátaim?! öngyilkos leszek!

Figyelt kérdés
Sose voltam az a barátkozós típus.Én inkább megvagyok egyedül nem szeretem a társaságot.Más korosztállyal elvagyok de a sajátomét utálom.Volt 3 évig 4 "barátnőm" akik közül hárommal össze vesztem egy miatt mert inkább vele barátkoztam.De most hogy elkerültünk gimibe teljesen megváltozott ez az egy is.Nagyon bunkó velem.Elinte még ő is utálta ezt a három lányt de már nem.Most olvastam facebook-on hogy vasárnap együtt elmennek valahova.Ezzel az egy "barátnőmmel nyár kezdete őta nem beszélek mert már az elején is fura volt.Teljesen megváltozott és én így nem akarok barátkozni.És az a legviccesebb hogy MIATTA vesztem össze többiekkel most mégis ő találkozgat velük.Ez olyan rosszul esik teljesen egyedül vagyok.Itthon gubbasztok egész nyárom egyedül.Most már csak a megasztár van nekem azzal szeretnék idén befutni.Szerintetek ha sikerül akkor több barátom lesz máshogy néznek majd az emberek?Ugye megváltozik minden??? Nagyon félek a jövő évtől.Ha nem sikerül a megasztár szerintem öngyilkos leszek mert nem szeretnék még egy évet leszenvedni.Volt hogy sírva mentem suliba mert nem akartam ott lenni.Segítsetek!!
2011. jún. 29. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg,nem beszélj ilyeneket szerez magadnak

új barátokat.

A megasztárhoz meg sok sikert kívánok neked.

De a hírnév nem egyenlő avval hogy szeretnek.:)

2011. jún. 29. 20:17
 2/16 A kérdező kommentje:
De akkor legalább tisztelnek...:(
2011. jún. 29. 20:26
 3/16 anonim ***** válasza:
tisztelnek? még jobban fognak utálni, kinevetni, gúnyolni :) Már ha beégsz. Ha nem, akkor nem olyan sokan :)
2011. jún. 29. 20:57
 4/16 anonim ***** válasza:
ugyan ezt érzem én is 21 évesen fiúként. Elhagyott az összes barátom, pedig rendes srác vagyok, de nem vagyok az a beszédes típus. Teljesen értéktelennek érzem magam.
2011. jún. 29. 21:03
 5/16 anonim ***** válasza:

Tisztelet nem egyenlő a szeretettel a sikeres embert valaki

dicsőíti valaki pedig köp rá.

A volt barátnőid ezek között lesznek ha befutsz, ha meg

nem érsz komolyabb sikereket állandóan cikiznek fognak

hidd el nekem nem egy leány álom.

Ettől függetlenül légy pozitív,mert minden nap egy új nap

és sose tudhatod mit hozz a holnap légy bizakodó

és ne gondolkozz ilyen butaságokról mint az öngyilkosság.

A megasztárhoz sok sikert kívánok neked.

Fel a fejjel lesznek neked még bőven barátaid csak

tarts ki magad mellet.:)

2011. jún. 29. 21:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy tisztelni fognak.Nem vagyok ám ennyire esetlen mint amit leírtam csak ezt gyorsan dühömbe írtam.:)
2011. jún. 29. 21:14
 7/16 anonim válasza:

én is ugyan így vagyok mint te volt 2 barátnőm és kibeszéltek a hátam mögött ha nem lett volna oszikirándulás még most is velük lógnák

a Megasztárhoz sok sikert!!

egyszerűbb lenne ha törölnéd őket facebookról én is azt tettem

ismerkedjél a megasztár válogatáson

vagy regisztrálj valami chatre és ott beszélgessél aztán hát ha találsz magadnak valami barátnőt.

2011. jún. 29. 22:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Mindjárt 20 éves leszek, és eddig (közeli családtagokat nem számolva) egyszer köszöntöttek fel a szülinapomon. Egy smst se kapok. Hát már hozzá szoktam.
2011. jún. 29. 22:56
 9/16 anonim ***** válasza:
és nincs esetleg kedvetek beszélgetni? sokan a neten szereznek szerelmet, barátot...ezt most is meg lehetne próbálni. hm?
2011. jún. 29. 23:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha meg nem vagy ilyen elesett, mit vered itt magad? Keress magadnak egy pasit, ne legyél már ilyen s*ggdugasz!!
2011. jún. 29. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!