Akartál már öngyilkos lenni? Miért?
Wow, én így leszek, ez a tuti módszer, köszi előző!!!
Ne vedd be:P Aki öngyilkos akar lenni annak mindegy, hogy te adod- e az ötletet, úgyis megteszi. Aki meg annyira h¨ulye, hogy képtelen magától kitalálni egy módszert-márpedig ennél egyszerűbb nincsen-, az az öngyilkossághoz is gyenge.
Igen akartam de nem tettem meg mert bele gondoltam hoyg fiatal halálommal milyen fájdaslmat okoznék a családomnak és sokmindenki másnak ígyhát nagyon nehezen túléltem...
Megjegyzem fiatal voltam és nagyon szerelmes és a lány íránt most már nő iránt még mindig érzek valamit...de túl vagyok rajta.Nemtagadom nagyon sokat segített a gyógyszer mikor nagyon méály ponton voltam de azzal is csak ártottam magamnak szerintem mert nagyon rossz volt leszokni róla.de kemény voltam.
Üdv!
Akartam,de csak gondolatban.
A családom szétszakadt,elmentem otthonról.
Nincsenek barátaim,külsőleg csúnya vagyok...
Nem tettem meg soha.Túl fiatal vagyok még,
nem az élettel van baj,hanem a világgal.
felhivnám a kérdésre a figyelmet. akartál-e és miért.
nem hogy az leszel, vagy most akarsz az lenni.
aki az akar lenni valójában ugyis megteszi..aki meg nem, csak irkál sok marhaságot az meg valójában nem akar, csak a problémáival nem tud megbirkózni...és utoljára érdekel valakit az hogy mennyire fáj, mennyire gyors stb.(amugyis nem mindegy milyen hza ugyis meghalsz?!)
annyira unalmasak már az ilyen kérdések de a válaszokra már jelzöt se lehet találni komolyan mondom...
Ja. Igazából én is gondoltam már erre, amikor épp nem mentek túl fényesen a dolgok, de rájöttem, hogy hülye vagyok. Ha valamit el akarok érni, akkor a körülmények nem számítanak. Azzal, ha folyamatosan csak azon gondolkozok, hogy milyen szánalmas nyomorék vagyok, vagy épp azt próbálom elérni, hogy minél többen gondolják ezt(sajnáltatom magam), sok jót nem érek el.
Ehelyett felkeltem a földről, és csináltam valami hasznosat. Az interneten a 0-ból teremthetsz tudást, és azzal pénzt vagy bármit amit akarsz, ha nem sajnáltatod magad - mondtam magamnak. Ez is történt.
Én nem sajnálom a sok gyökeret, aki nem képes semmilyen önálló cselekedetre, mindössze arra, hogy sajnáltassa magát. Ha ők meghalnak, azzal emelkedik az értékes és hasznos emberek számaránya. Persze ez úgy is megtörténhet, ha úgy cselekednek, mint én. De őszintén szólva, lát valaki esélyt arra, hogy egy ostoba, delúzionált ember feladja az önsajnáltatást, hogy jobbá tegye a saját életét? Én csak egy példát tudok rá. A legtöbb ember buta és nem lát túl a problémáin.
No, én nem is zavarok tovább, a kérdésre válaszoltam. Az elvtársaknak meg üzenem, hogy: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!