Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akartál már öngyilkos lenni?...

Akartál már öngyilkos lenni? Miért?

Figyelt kérdés
Akartál már öngyilkos lenni, esetleg próbáltál is az lenni? Mi volt az oka?

2012. márc. 25. 13:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Wow, én így leszek, ez a tuti módszer, köszi előző!!!

Ne vedd be:P Aki öngyilkos akar lenni annak mindegy, hogy te adod- e az ötletet, úgyis megteszi. Aki meg annyira h¨ulye, hogy képtelen magától kitalálni egy módszert-márpedig ennél egyszerűbb nincsen-, az az öngyilkossághoz is gyenge.

2012. márc. 27. 19:17
 12/23 anonim válasza:
67%
Én most akarok öngyilkos lenni! Már 1,5 vagyok munkanélküli és már pénzem sincs és már idegileg sem bírom tovább!
2012. márc. 27. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Akartam, elhagyott az összes barátom, szüleim elhanyagoltak, nem volt pénzem, kilátástalan volt az életem. megpróbáltam az öngyilkosságot: bementem a konyhába és elvette a legélesebb kést, majd a csuklómon végighúztam, de nem nyomta le eléggé. Megakartam próbálni még egyszer, de akkor bekiabált a tesóm az ajtón, hogy menjek neki segíteni. ha akkor nem szól be, akkor én már nem élnék. Azóta rájöttem, hogy vannak sokkal nehezebb dolgok is az életben, mint az akkori problémáim, lazán veszek mindent, és a nagy Ő is rám talált. szóval kitartás! Az öngyilkosság gyávaság, már tudom.
2012. márc. 27. 19:59
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen akartam de nem tettem meg mert bele gondoltam hoyg fiatal halálommal milyen fájdaslmat okoznék a családomnak és sokmindenki másnak ígyhát nagyon nehezen túléltem...

Megjegyzem fiatal voltam és nagyon szerelmes és a lány íránt most már nő iránt még mindig érzek valamit...de túl vagyok rajta.Nemtagadom nagyon sokat segített a gyógyszer mikor nagyon méály ponton voltam de azzal is csak ártottam magamnak szerintem mert nagyon rossz volt leszokni róla.de kemény voltam.

Üdv!

2012. márc. 28. 00:32
 15/23 Zenon ***** válasza:
88%

Akartam,de csak gondolatban.

A családom szétszakadt,elmentem otthonról.

Nincsenek barátaim,külsőleg csúnya vagyok...

Nem tettem meg soha.Túl fiatal vagyok még,

nem az élettel van baj,hanem a világgal.

2012. márc. 28. 19:12
 16/23 anonim ***** válasza:
37%

felhivnám a kérdésre a figyelmet. akartál-e és miért.

nem hogy az leszel, vagy most akarsz az lenni.

aki az akar lenni valójában ugyis megteszi..aki meg nem, csak irkál sok marhaságot az meg valójában nem akar, csak a problémáival nem tud megbirkózni...és utoljára érdekel valakit az hogy mennyire fáj, mennyire gyors stb.(amugyis nem mindegy milyen hza ugyis meghalsz?!)

annyira unalmasak már az ilyen kérdések de a válaszokra már jelzöt se lehet találni komolyan mondom...

2012. ápr. 3. 15:53
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Én sosem akartam öngyilkos lenni, persze nekem is voltak elég rossz napjaim, de kihevertem őket. Persze még nem vagyok felnőtt - inkább gyerek - de én ha bajom van, leírom. És mire mindent leírtam, elmúlik: )
2012. ápr. 3. 17:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy időben mindennap hullámokban kapott el a halálvágy. És olyankor meg is tudtam volna tenni indulatból. Egyszer suli(egyetem után elmentem a 20 emeletes házra, felmentem, körülnéztem és onnan is tudom hogy nagy volt a halálvágyam, hogy nem éreztem sem tériszonyt sem halálfélelmet. A legváratlanabb pillanatokban tört rám a dolog ( volt egy pokoli évem benne halál, játékfüggő rokon, rosszemlékek, köcsög osztálytársak, lelkiismeretfurdalás egy viszony miatt ez igy mind egyszerre) szóval ez volt. Aztán úgy gondoltam hogy majd úgyis elrákosodom idővel ennyi stressztől ami bennem van és nem kell ehhez itt külön meghalni. Aztán már úgy gondoltam hogy ha meghalok mi lesz? Az emberek összefognak súgni a temetésemen elégedetten, hogy na mi megmondtuk hogy ez hülye és ezt nem akartam...Aztán már azt láttam meg hogy ha most meghalok sosem tudom meg mi várhatott volna rám 1nap 5 hét vagy éppen 10 év múlva..Végül pedig most azt érzem jó részese lenni ennek a játéknak amit életnek hívnak, sosem tudjuk mi fog történni velünk, kár lenne kiszámíthatóvá tenni azzal hogy magunktól befejezzük. Szóval ez évek folyamata volt amíg ide eljutottam. 10 évig éltem önpusztító életet 2 évig voltam tébolyodott halál után vágyó és utána azután alakult ez így.
2012. ápr. 10. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
soha sem akartam pedig nekem aztán volna rá elég indok de erős vagyok
2012. ápr. 19. 21:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Igazából én is gondoltam már erre, amikor épp nem mentek túl fényesen a dolgok, de rájöttem, hogy hülye vagyok. Ha valamit el akarok érni, akkor a körülmények nem számítanak. Azzal, ha folyamatosan csak azon gondolkozok, hogy milyen szánalmas nyomorék vagyok, vagy épp azt próbálom elérni, hogy minél többen gondolják ezt(sajnáltatom magam), sok jót nem érek el.

Ehelyett felkeltem a földről, és csináltam valami hasznosat. Az interneten a 0-ból teremthetsz tudást, és azzal pénzt vagy bármit amit akarsz, ha nem sajnáltatod magad - mondtam magamnak. Ez is történt.

Én nem sajnálom a sok gyökeret, aki nem képes semmilyen önálló cselekedetre, mindössze arra, hogy sajnáltassa magát. Ha ők meghalnak, azzal emelkedik az értékes és hasznos emberek számaránya. Persze ez úgy is megtörténhet, ha úgy cselekednek, mint én. De őszintén szólva, lát valaki esélyt arra, hogy egy ostoba, delúzionált ember feladja az önsajnáltatást, hogy jobbá tegye a saját életét? Én csak egy példát tudok rá. A legtöbb ember buta és nem lát túl a problémáin.

No, én nem is zavarok tovább, a kérdésre válaszoltam. Az elvtársaknak meg üzenem, hogy: [link]

2012. ápr. 19. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!