Mitől változtam meg ennyire?
Nem. Ez teljes motivációhiány. Amikor majd találsz valamit, amiért küzdeni szeretnél, akkor lehet, hogy értelmét látod majd az olyan eszközöknek, mint a tanulás vagy a sport. Míg eddig csak engedelmességből/megszokásból csináltad ezeket.
Az érzelmeket pedig nem lehet erőltetni. Vannak olyan ismerőseim, akik "túl" érzelmesek, és annak az állapotnak is megvan a hátránya.
Valószínűleg majd olyan lány/fiú lesz a párod, aki szereti "megolvasztani" az ellenkező nemet :)
Legalább egy dolog biztos van, ami érdekel? szerintem teljes gőzzel foglalkozz azzal, és közben - iskola szempontjából - próbáld meg a minimumot teljesíteni, hogy ne bukj meg, mert később elég rosszat tehet az önbizalmadnak.
"Eltékozoltam ifjúságom
Elveszítettem nem találom
Miért nem tudtam sírni én
Nevetni én
Sokszor átkozom
Amit tettem
Későn jöttem rá
Hogy rosszul éltem
Nevetni én
Ref.:
Tanulj meg sírni, nevetni
Sírni, nevetni
Tudd meg azt csak így élhetsz tovább
Tanulj meg sírni, nevetni
Sírni, nevetni
Tudd meg azt csak így élhetsz tovább
Hidd el, hogy nehéz
Visszanéznem
Hol tévedtem el?
Ma sem értem
Nevetni én
Tanulj meg sírni, nevetni..."
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mnPlF..
F/24
Kérdezőnek: Lehet, hogy ez csak a "szokásos" (nem degradáló értelemben) kamaszkori tünetek, de azis lehet hogy valami mentális problémád van.. én 2007-08 körnéykén voltam ugyanilyen, mint te megfűszerezve bipoláris depresszióval.. ha nagyon aggaszt a dolog akkor javaslok egy utat egy pszichológushoz.. hidd el segít.. nekem is segített :/
2.-nak ezek a szociopaták jellemzői
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!