Ti milyen hülyeségeket csináltatok már, amiket mi is megcsinálhatnánk?
Unalom van,jó idő,mennénk ki,de semmi jó nem jut az eszünkbe!! Pls mondanátok vmi szórakoztató időtöltést???
14/L
Légyszi, menjetek már be a Parlamentbe, és nyírjátok ki azt a sok naplopót.
Ja és utána hozhatnátok egy kis tejet a boltból.
1. -.-" Inkább nem!
2. Bár megtehetnénk.. :(( BP messze van ettől a kis falucskától,ahol élek.. :(
"2. Bár megtehetnénk.. :(( BP messze van ettől a kis falucskától,ahol élek.. :("
Ha csak ez tart vissza, összedobjuk nektek az utiköltséget oda és vissza! :D
Amúgy unalmas időben lehet barkácsolgatni valamit, vagy valami ökörséget kipróbálni (pl. héliumos lufit venni és vékony hangon beszélni), aztán föltenni a videót jútúbra. :D
Egyszer egy székről felugorva akartam "berobbanni" a terembe, hogy látványos legyen. De sajnos valamit elszúrtam és helyette lefejeltem teli erőből a felső ajtókeretet, ami tömör beton volt.
Végül is látványos volt...
Bár így jobban belegondolva ezt nem javaslom kipróbálni...
Próbáljatok olyat játszani, hogy egy körben mindenki megfogja a két kezével a két bokáját, és a lábai alatt fejjel lefelé nézi a világot és összevissza megy; és ha ketten összeütköznek, azt kell mondani hangosan, hogy "KVÁK!" ! Ez valami svéd játék, sok értelme nincs, de állítólag baromi szórakoztató.
Olyat mi is csináltunk, hogy hangosan énekelve mentünk végig az utcán a legjobb barátnőmmel, ha hülyének néztek az emberek azon nagyon sokat szakadtunk. Biztos azt hitték, hogy részegek vagyunk, mert tényleg úgy nézhettünk ki, pedig nem voltunk azok. :D meg csináltunk olyat, hogy nála voltam és nem hoztam görkorit, ezért elmentünk úgy, hogy mindkettőnknek csak az egyik lábán volt, és megkértünk embereket, hogy fényképezzenek le. Meg lementünk a felfele menő mozgólépcsőn, illetve fordítva. És táncoltunk a biztonsági kamerák előtt.
Ha jó a társaság, nagyon jókat lehet ilyenekkel szórakozni, mindenféle tudatmódosító szer nélkül :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!