Milyen hülyeségeket csináltatok kiskorotokban? +kort, nemet
én 17/L vagyok
kis koromban állati sok hülyeséget csináltam:D
pl.a szomszéd lánnyal bemásztunk a mélyhűtőjükbe(előtte felvettünk kabátokat) és nem tudtunk kijönni, az anyukája talált meg minket
az oviba az egyik lánnyal eldugtuk az összes fogkefét, jól le is szidtak
a szomszéd lánnyal el akartunk hajózni a tengerig(:D)
lementünk a patakhoz az utca végén egy lavórral és a vége az lett hogy beleestünk a vízbe
a tesómat repülni tanítottam, meg kenyér levest csináltam neki, (vízbe áztattam kenyeret) szegény pedig megette
eladtam a családi házunkat
kor, nem
én lelöktem a cicámat a terasztól xD (nem lett semmi baja)
Meg volt egy rossz ágyunk ami alá bebújtam és apum ráült ( nem kövér!!) és lenyomódott és majdnem megfulladtam!! xD Meg ráültem a tacskónkra és kirohant alólam :D
Én meg beültem a kakukkos óra alá és egy húzásra megittam a pezsgőtablettás gyógyszert vagy valami olyasmit. Anyu meg jött és kérdezte, hogy miért ittam meg egyszerre én meg mondtam: Te mondtad, hogy egy óra alatt igyam meg!
És ez nem vicc.
Tojással dobáltuk az embereket a hetedikről. :D Ez mindent elmond. :D 11-12 éves lehettem akkor.
Bár most is csinálunk elég hülyeséget. Persze úgy hogy ne másokkal toljunk ki. Múltkor lementünk Siófokra bulizni és előtte ruhástól belementünk a Balcsiba. Képzelheted milyen volt elmenni tiszta vizesen, halszaggal bulizni. :D De hát ez van. ;) Ha egyszer visszaemlékszek ezekre a dolgokra legalább azt mondhatom hogy igen, ezt is megtettem és van mire emlékezni. ;)
18/F
Cefréshordóban gurigattuk egymást.Talicskával toltuk egymást.Vizipisztolyoztunk.Hajót akartunk építeni a kanálisra.A laposon megfagyott vízen a hóba csináltunk páyát és azon versenyeztünk.A laposon egy kis jégrészt letakarítottunk jó csúszósra és szembe izomból egymásnakcsúztunk, meg volt hogy ugyan ezt biciklivel.
Az ebben a legszomorúbb hogy ezt nem kiskoromban hanem most nyáron (vagy télen) csináltuk...
15 nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!