Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen hülyeségeket csináltato...

Milyen hülyeségeket csináltatok kiskorotokban? +kort, nemet

Figyelt kérdés

én 17/L vagyok

kis koromban állati sok hülyeséget csináltam:D

pl.a szomszéd lánnyal bemásztunk a mélyhűtőjükbe(előtte felvettünk kabátokat) és nem tudtunk kijönni, az anyukája talált meg minket

az oviba az egyik lánnyal eldugtuk az összes fogkefét, jól le is szidtak

a szomszéd lánnyal el akartunk hajózni a tengerig(:D)

lementünk a patakhoz az utca végén egy lavórral és a vége az lett hogy beleestünk a vízbe

a tesómat repülni tanítottam, meg kenyér levest csináltam neki, (vízbe áztattam kenyeret) szegény pedig megette

2010. okt. 21. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

L/27

Egyszer a nagy unalomban megfestettem metilkekkel a hofeher libainkat

2010. okt. 31. 13:40
 22/30 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen sok a macskás történet, írok én is egyet.

Kb. 8 éves voltam amikor az unokatestvéremmel felöltöztettük a cicánkat babaruhákba. Szegény még engedte is, utána meg lefényképeztük és belefektettük a babakocsinkba. Na ez már nem tetszett neki. Mindig kiugrott belőle, így mi belekötöztük és úgy tologattuk szegényt.

Megtanítottuk ugráló kötelezni a kutyánkat. Hajtottuk a kötelet, ő meg rendesen átugrált rajta.

Egyszer nagymamám ölében ültem, amikor ő egy fontos valakivel telefonált, én meg beleröfögtem a telefonba. Nagyon haragudott rám.

2010. okt. 31. 13:56
 23/30 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem, hogy 15/L
2010. okt. 31. 13:57
 24/30 anonim ***** válasza:

Nekem az volt a mániám, hogy tök idegen embereket felhívtam és elbeszélgettem velük. Jó muri volt,de anya nem örült neki :D

A másik, hogy amikor anya telefonált, akkor fogtam és lenyomtam a nyelvét ( vezetékes telefon), hogy figyeljen rám. Érdekes módon ennek sem örült :D

15/l

2010. okt. 31. 18:14
 25/30 anonim ***** válasza:
barátnőmmel betettük a macskát egy hátizsákba, beosontunk a nagymamájá házába, és kimásztunk a nappali ablakán, cicát vittük magunkkal :) úgy 9-10 évesen.
2010. okt. 31. 18:32
 26/30 anonim válasza:
50%

Hát mi ugy 15-18 éve kicseréltünk két egyforma kispolszkit ugyanolyan szinüt(6an megemeltük) reggel hazafelé poénbol és jozanodásnak megvártuk mi lesz a soförökkel,de mindig a rendör vitt be elöbb az örsre:)

Emlékszem régen a rendőrök telefonkönyvel ütöttek az örsön(az nem látszik meg ugy):)

ja meg egyszer véletlen aug 20 án sukoron voltunk a hegyen,hogy onnan jobban látni a pesti tüzijátékot.Nálunk is volt egy két petárda és begyuladt a száraz bozot kb 15 tüzolto jott ki:)

régen festettem vonatot meg villamost is:)

éjjel futottam le megállot a kisfölalattin a sineken:)

anno egy nyári éjszakán este elloptem egy kukás lapátját--futott utánam husz kukás a ClarkÁdám tértöl a Váci utcáig a lapátot a Dunába dobtam ,mert utolértek volna :)

ja es kis haromszog alaku kulcsal be lehet zárni az oszes ajtot a metron egyenként, a villanyt le lehet kapcsolni a kocsikat oszekötő ajtó felett és át is lehet menni a másik kocsiba akár menet közben is.ugyan ez a kulcs jo a vezetöfülkébe is:)hátul komoly a vezetöfülkébe:)

de ma már jofiu vagyok mp3al a fülemben csak metroujságot olvasok:)

2012. jan. 21. 02:56
 27/30 A kérdező kommentje:
o2 56:) tetszik amiket csináltál:D hány éves vagy most?
2012. jan. 25. 10:22
 28/30 anonim válasza:
34:)
2012. jan. 26. 20:08
 29/30 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 28. 09:39
 30/30 anonim ***** válasza:

ellopta egy kukas laatjat :DDD siiiiirok

en igen igen rossz gyerek voltam. ha nem hisztiztem akkor tuti h nagy gaz volt velem. folyton sebes volt alabam. pedig eskuszom h semmi kulonoset nem csinaltam :D egyszer biciklivel estem egy allati nagyot, tetanusz lett belole. jah es az kolcsonbringa volt.....

gorkorit sokaig nem kaptam, de aztan csak kisirtam...estem-keltem vele, bicoval huztak a baratok. egyszer az ovodanal vartam meg a vihart nyaron, hulye batyamba majdnem belevagott a villam xdd otthon meg apu jol meg is vert. suliba parszor kiengedtem a radiatorvizet.(veletlenul amugy csak a ribi tanarneniknek kellett valami balhe amiert lehet feszkozni.) suliba felrugtam a kukakat csak ugy. az igazgatot meg nehany tanart ha meglattam kitort belolem a rohoges. anyukam nem birta megmagyarazni sose, de en se. egyszer mekiben az adomanygyujto dobozkat akartam lenyulni mert be voltam rugva. ja meg persze en is nagy bunki epito voltam am :)) farakas tetejere kepzeltem el mindig h ott van a hazunk es milyen kiraly is volt...meg kerti tarolo tetejen garazdalkodtam folyton. sztem senki se tartott normalisnak. :D telen a jegcsapokat gyujtottem xd es mindig bogve mentem suliba mert a szomszed csaj az osszes befagyott tocsat betorte. persze ha kihagyott nehanyat azt en tortem be.

3as metron osszetuztem roman szurkolokkal. ez meg eleg friss elmeny. mondjuk orulok h a csodalatos rendorseg meg tek nem lovette ki a szemem..csak kifolyatta :D

melohelyen nyari diakmunka-ejszakai muszak-kizabaltuk a hutot. reggel meg ment a ki-is-volt-az vita. :DD

haverommal deak teren egy drogos tagot kicsinaltunk a faszsagainkkal.

jaah egyszer fogat mostam az otp bank ablakban.

meg zeneiskolaban beultunk az esti koncertre de csak rohogtunk ott is, aztan amikor a tanar nem figyelt hazamentem.

egy masik zeneiskolaban meg sok fellepesem volt, de a helyi enektanarokkal sosem jottem ki :(

osztalykirandulason majdnem kiestem az ablakon a vonatbol. nekem akkora elmeny volt h leszabadulok a balatonra 2 napra xddd

az arkadba arrebkuldtem egy gerlepart h ne zavarjanak csocsozas kozben xd

2016. febr. 6. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!