Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen hülyeségeket csináltato...

Milyen hülyeségeket csináltatok kiskorotokban? +kort, nemet

Figyelt kérdés

én 17/L vagyok

kis koromban állati sok hülyeséget csináltam:D

pl.a szomszéd lánnyal bemásztunk a mélyhűtőjükbe(előtte felvettünk kabátokat) és nem tudtunk kijönni, az anyukája talált meg minket

az oviba az egyik lánnyal eldugtuk az összes fogkefét, jól le is szidtak

a szomszéd lánnyal el akartunk hajózni a tengerig(:D)

lementünk a patakhoz az utca végén egy lavórral és a vége az lett hogy beleestünk a vízbe

a tesómat repülni tanítottam, meg kenyér levest csináltam neki, (vízbe áztattam kenyeret) szegény pedig megette

2010. okt. 21. 15:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Előző: Ez jó, egyetértek.:)

Én nem kezdek már ilyen későn visszaidézni, mert töménytelen hajmeresztő esetet műveltem.

Talán az egyik legkirívóbb:

Leszereltem a pottyintósban a villanykapcsolót, és megfogtam a kábelt, ekkor rájöttem, hogy nagyonis van benne áram,:D kb 4 másodpercig rázott. Este kiment nagybátyám, amikor odanyúlt, hogy felkapcsolja, akkor őt is megrázta. Még jó, hogy senkinek nem lett baja.

25/F

2010. okt. 22. 00:00
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

Kimentünk a "homokhegyre" csúszkálni. (Ráülsz egy nejlonszatyorra vagy valami hatalmas tányérszerű dologra, pl. hordó tető stb. Ezt párszor az erdőben is megcsináltuk, tele lett a seggünk tüskékkel!) Ez azt eredményezte, hogy szétbarmoltuk a homokot és elkezdett omlani és sokszor eső után nagyobb darabok hullottak az autóútra. Vagy volt, amikor kicsúszott alólam a "szánkó" és levágódott az útra, 2 kocsi közé. Hát akkor kb mint a strucc úgy bújtam bele a homokba, hogy ne vegyenek észre az emberek.

Ja és anyámnak is öröm volt mosni a ruhákat!

Lekaszált és száraz fűből meg papírból cigit tekertünk és elszívtuk. Senkinek nem ajánlom, égetett, csípett és azt hittem ott esik össze a tüdőm.

De a legnagyobb marhaság, amire most emlékszem: találtunk egy kóbor kiscicát. Szegény beteges volt nagyon és bár néha megsimogattuk, féltünk, hogy a mi cicáink is megbetegszenek. Eszünkbe jutott, hogy van egy utcával odébb egy idős házaspár, akinek ugyanilyen mintázatú macskái vannak (másnál ilyen nem volt, különlegesebb kinézetű cica). Úgy emlékszem beraktuk egy dobozba, majd elvittük ahhoz a házhoz és otthagytuk. Meg voltunk győződve róla, hogy az csakis az ő macskájuk lehet.(Máig nem értem mi járhatott a fejemben.)

Na szóval felhúztuk a fejünkre a kapucnit és elsiettünk. Sajnos az öreglány megláthatott minket, mert hazaértünk és 10 percen belül itt volt a macskával! Anyámék vagy egy hétig kiabáltak velem, mert be is csengetett hozzánk de én elegánsan elbújtam a házban. :D

Komolyan, ezt máig nem értem, hogy tehettem. A család jó kapcsolatban volt velük, nekem is volt kiscicám tőlük (mamám tőlük hozta az egyiket), erre ezt műveltem! :DDD

Nem kell mondanom, hogy az egész családom irtó dühös volt rám és égett az arcuk, amikor utcára kellett menni!

Egyszer megláttam a hűtőben egy üveg italt, talán vodka lehetett. Nem tudom miért, de kinyitottam. Nem ittam belőle, csak levettem a kupakját majd vissza is tettem. Sajnos nemsokkal később megérkezett anyukám és észrevette, hogy ital szag van. Hiába mondtam, hogy nem ittam belőle, csak kinyitottam mert azt hittem ásványvíz (nem hiszem, hogy tényleg azt hittem) nem hitte el nekem. Addig terrorizált, amíg azt hazudtam, hogy barátnőm átjött és ő ivott egy picit, de csak megkóstolta. Ez persze nem volt igaz, neki köze nem volt az egészhez. Gondoltam ezzel el lesz intézve a dolog, mert barátnőmmel annyira nem foglalkozott, hogy leálljon vele vitázni, a szüleinek meg gondoltam nem szólna. Viszont nagyon megszívtam! Hazajött apám és mindketten kivallattak még vagy 5ször. Nem kell mondanom, hatalmas ügy lett a dologból! Én közben szóltam barátnőmnek, hogy nagyon sajnálom, hogy ezt mondtam, de szüleim nem hitték el az igazat, hazudnom kellett, mert féltem. Barátnőm beleegyezett, hogy elviszi a balhét.

Én könyörögtem itthon, hogy szüleinek ne mondják el, de végül valahogy megtudták. Mindenesetre az én szüleim hatalmas jelenetet rendeztek, barátnőmnek többször beszóltak és el voltunk tiltva egymástól, nem jöhetett át hozzánk. Na persze aztán később ez is rendeződött, elfelejtették és újra átjöhetett. Emlékszem a végén, amikor ilyen nagy baj lett próbáltam elmondani az igazat, hogy enyhítsek a helyzeten, de szüleim annyira idegesek lettek, hogy apám még fel is pofozott.

Nagyon gáz volt! Utána évekig nem segítettek a szüleim semmit elintézni, sulis ügyeket sem mert mindig a fejemhez vágták, hogy én már nagy vagyok, mert alkoholt iszom! Mondjuk ez a sztori tipikusan az, amit inkább ők írhatnának le, mert az egész az ő hibájuk volt. Én csak próbáltam túlélni a helyzetet, azért is hazudtam, hogy ne bántsanak tovább. Annyira jó, hogy már felnőttem és nem kerülök ilyen helyzetekbe :)

Szánkóztam az utcában,nem tudtam fékezni és becsúsztam egy autó alá. Az autó állt, de olyan könnyedén becsúsztam alá, hogy alig bírtam kimászni, be is szorultam :D

Bemutattam a családomnak, mennyire tudok már kerékpározni. Hatalmas lendülettel elindultam lefelé az úton és meghúztam a szomszéd kocsiját! Hatalmas csík lett rajta, azt hiszem nemsokkal azelőtt lett lefestve...

Egyszer az évzáró napján is bunkert (kis kerti rejtekhelyet) építettem, mert folyton barkácsolnom kellett! Vagy azt, vagy törni-zúzni. Beleesett egy darabka a szemembe és vinni kellett gyorsan az orvoshoz! Kaptam kenőcsöt a szemembe, nem láttam semmit és gyomorforgatóan néztem ki! Közben valami barom mögénk állt kocsival és ott vártunk, mert nem tudtunk kiállni, majdnem elkéstem az ünnepségről! Aztán elmentem, de nem láttam és még folyt is le az arcomon az a fehér massza.

Kiskoromban eltörtem egy próbababát egy áruházban, mert nekimentem vagy már nem tudom. Úgy emlékszem nem lett belőle semmi, anyukámnak voltak is ott ismerősei, de hónapokig riogatott anyám, hogy el kell adni a tv-t és kitudja mi lesz, meg, hogy ki kell fizetni a kárt. És egy csokit sem vehettünk, mert mindig ezzel jött és egyáltalán, ha este vacsora után még éhes voltam akkor is az volt a válasz, hogy örüljek, hogy ennyi is van, mert nagy bajt csináltam. Ezekben az a gáz, hogy mivel még kicsi voltam csak terrorizáltak az ilyesmikkel, az fel sem merült bennem, hogy ez valamiféle tanulság. Egyébként is, nem értem, mert hiszen nyilván nem direkt törtem össze.

Befogtam a kutyát a szánkó elé és ő húzott. :))

Másra most nem emlékszem, de volt még rengeteg!!!

Arra már nem emlékszem, hogy mikor hány éves voltam. Annyi biztos, hogy 14 alatt, mert később már a suli miatt nem volt időnk egymásra barátnőmmel és ezek nagyrészt akkor történtek amikor együtt lógtunk, vagy emlékszem, hogy meséltem neki.

21 és lány, de mindig azt mondták, hogy kiteszek 6 fiút is. :D

2010. okt. 23. 09:11
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

09:11 (lol, 911 :D) vagyok újra.

Télen imádtam a kertben szánkózni és egyszer az a beteges gondolatom támadt, hogy ezt a macskák is élveznék! Először rákötöztem őket a szánkóra, de mivel útközben leestek ezt az ötletemet elvetettem. Később már csak az ölembe fogtam őket és úgy csúszkáltunk. Ezzel nem is lett volna gond, csak én akkor sem voltam normális, a végén ha nem is borultam fel mindig leugrottam a szánkóról a hóba, az pedig nekicsapódott a ház falának vagy a vaskapunak. Egyszer a kerítésbe is beleakadtam, akkor meg is ijedtem, mert szétcsesztem a szomszéd kerítését. Kimentem és kombináltfogóval próbáltam megjavítani.

Mindenesetre egy-egy macskával legalább 8szor lecsúsztam (aztán ha mindenki megvolt és még hagyták magukat megfogni, akkor újra) és a végén mindig belenyomtam őket a hóba. Volt, hogy el is ástam őket a hóba. (Nem lett soha semmi bajuk.)

Ja és mindig valami lövöldözős játékot játszottam, volt olyan játékpisztolyom, amibe lehetett követ tenni és egész messzire - jó erősen - kilőtte. Lyukat ütött vele az ajtóba!!! Hason kúsztam a kertben és csendben elbújtam a bokrokban és a szomszédokat figyeltem. Szerencsére nem jutott eszembe, hogy rájuk lőjek. :D

21L.

2010. okt. 23. 09:29
 14/30 anonim ***** válasza:
71%
:)) a baratnommel megetettuk a szomszed sracot pisis kenyerrel, nem panaszkodott az izere:)) persze nem tudta h mit eszik, egy masik sracnak meg cseresznyet adtunk aminek a magja helyebe tyukszart raktunk, o sem panaszkodott.., sokat szaroztuk a fiukat:))
2010. okt. 28. 23:15
 15/30 anonim ***** válasza:
93%

Nekem kiskoromban a tanga bugyi volt a mániám.(5éves voltam) Mivel anyukámnak is olyan volt,nekem is olyan kellett.Persze az bolond anyám rámadta a tangabugyit,és a kiszoknyát.

Mentünk a játszótérre és én pedig megláttam a mászókát és rohantam hogy felmászok rá.Persze ahogyan másztam kilátszott a bugyikám és még szerencse hogy kisvárosban élünk mindenki erről beszélt 3 hónapig..:D

Húú nekem sok bugyis történetem volt,elmesélek mégegyet:)

4éves voltam amikor hirtelen eszembe jutott hogy valami csintalanságot kéne csinálni..Bementem a wc-be levettem a bugyimat beraktam a zsákomba és visszavettem a gatyámat majd előszeretettel mutogattam a tanárnéninek hogy anyukám nem adott rám bugyit !:D

Máig nem tudom miért csináltam..:)

3éves voltam éppen fürödtem amikor megláttam a hipót és megettem..-.-" :D

Ja és a macskámat a fülénél fogva vittem.Gondolhatja mindeki mennyire szeretett..:D

2010. okt. 30. 16:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Ja 14/L
2010. okt. 30. 16:33
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
wáháááá utolsóó:D:D:"D jajjj:D
2010. okt. 30. 18:14
 18/30 anonim ***** válasza:
43%
:DD
2010. okt. 30. 18:43
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

kiscicát ráraktam anyukám hátára,ő bikiniben volt....

mezei poloskát beraktam bátyám alsógatyájába.

haverommal leguggoltunk széttárt karral egy belvárosi utcán és vártuk a reakciókat:valahogy mindenki átment az utca túloldalára:-)

templomban hangosan fingottam,és röhögtem is rajta,aztán egy idős néni jól lecseszett,hogy mit képzelek:-)

telken a zöldhagyma szárába krumplibogarakat raktam.

megettem a haltápot és a szárított vízibolhát.

29/f

2010. okt. 30. 18:55
 20/30 anonim ***** válasza:
véletlenül bemászott a macskánk a mósogépbe
2010. okt. 30. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!