Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kiskorotokban milyen tévhitekb...

Kiskorotokban milyen tévhitekben éltetek?

Figyelt kérdés
Vagyis milyen dologról gondoltátok h igy van és később kiderült, h nem ugy van. PL a tv-be bebújnak az emberek hátul.. vagy az enyém, ami szeintem egyedi..azt gondoltam h a szép nénik sose kakilnak, mert az csúnya dolog és egy szép néni nem tehet ilyet.
2011. márc. 3. 19:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Én azt hittem, hogy az álom a csipában van benne és ha kitöröljük, akkor elszáll az álom is.
2011. márc. 3. 19:05
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
én aszt hittem léteznek farkasemberek meg szörnyek...főleg az a nem tom emlékszel e arra a filmre h Szörnyecskék.abból azok a kis gombócokról gondoltam h vannak:D
2011. márc. 3. 19:06
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
azt hittem, hogy ha sok répát eszek, megtanulok fütyülni :D
2011. márc. 3. 19:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem (társasjáték) bábuk élnek az ágyam és a fal közötti résben, és éjszaka bármikor elrabolhatnak oda a birodalmukba.
2011. márc. 3. 19:19
 5/20 sz12 ***** válasza:
100%
Elhittem,hogy a fogtündér létezik.:)
2011. márc. 3. 19:21
 6/20 habibi ***** válasza:
100%

szia, hát nekem volt pár:

1. amire csak pár éve jöttem rá: azt hittem, hogy minden földrész külön bolygón van (pl. USA, Ausztrália) ezért nem utazunk oda

2. hogy csak én járok WC-ni, mások nem

3.hogy a filmeket élőben adják (ez öreganyám hibája, mert ő beszélte ezt nekem és szentül hitt benne, mindig nézte a JAG-et és mikor befejezték az évadot és szünet volt, azt mondta, hogy biztos lezuhant a színész a repülővel, pedig ő (nagyim) imádkozott is érte)

4.Úgy gondoltam, h. aki meghalt és a Mennybe jutott, az a felhőkön ül. És ugye a repülők a felhők között/ felett/alatt/ benne repülnek, és én ezért a repülőgépekre nagyon mérges voltam, mert mindig zavarták a "Menny-lakókat"

5.amikor zengett/villámlott akkor öreganyám mindig mondta, hogy Isten fenn van a padlásunkon és a hordókat gurítgatja, ezért halljuk a dörgést. Ez elég volt arra, hogy egy életre féljek felmenni a padlásra.

6. unokatesóm azt mondta, hogy ha a denevér meglátja a hajam, akkor beleszáll és akkor le kell nyírni a hajamat kopaszra (fenékig ért akkor a hajam). Ha kimentem, mindig kapucni volt a fejemen és éjjel (mert ugye a denevérek éjjeli állatok) a fejemre húztam a takarót és úgy aludtam- nagyon meleg volt, mert nyári "ügy" volt, de megmaradt a hajam

7.azt mondták, hogy a tyúknyaktól gyorsan fog nőni a hajam, ezért mindig megettem

8.hogyha a béka meglátja a fogaimat, akkor mind kihull (nagy "békász" voltam-szóval mindig fogdostam a békákat, de akkor azonnal felhagytam a karrieremmel)

9.hogyha meglát a vaddisznó, akkor meg fog enni (ezt azért mondták, hogy ne járjak az erdőbe)

10.amikor tengernél voltunk rettegtem, hogy megharap a kagyló

11.a barátnőm azt mondta, hogy megharapta a méhecske,de én csak a csípését ismertem, de ő mondta , hogy tud harapni is és én elhittem neki, azóta félek a méhecskeharapástól.

egyelőre ennyi jutott eszembe :)

2011. márc. 3. 19:37
 7/20 sz12 ***** válasza:
100%
jaaa igen. mikor ment a szerencsekerekes játék én azt hittem, hogy ők is látnak minket:D
2011. márc. 3. 19:48
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

1. kisebb koromban sokat néztem amit anya is. legtöbbször ezek szappanoperák voltak ahol a néni lefeküdt a bácsival és egy idő után bejelenti, hogy gyereket vár. én ezért azt hittem, hogy a gyerek úgy fogan meg, hogy a néni elkezdi csokolni a bácsit azt levetkőznek bebujnak az ágyba és elalszanak és így fogan meg a gyerek.xD

2. saját magam azt találtam ki, hogy van egy farkas, aki folyton minden ablakon benézz, hogy időben elaludtak-e már a gyerekek és ha nem azokkat megtámadja, ezért mindig próbáltam hamar elaludni.

3. Azt hittem, hogy ha valaki meghal, akkor egy olyan helyre kerül, ahol sok a felhő és ott vannak fent maggasan. Erre gyorsan rájöttem, hogy nem lógikus, mert már rég meglátták volna őket.xD

4. Egyszer elkezdtem halandzsázni és megkérdeztem az ovonénit hogy ez milyen nyelv és ő azt mondta hogy halandzsa én meg nagyon büszke voltam magamra hogy tudok a magyaron kivül még egy nyelvet.xD

5. azt hittem hogy a hullámos vonalakat el lehet olvasni csak én azért nem tudtam elolvasni, mert még nem tanultam meg.

6. azt hittem, hogy a füllbemászó bogár ha bemászik a füllembe meg sikettülök.

7. azt hittem, hogy a sárgarépától majd tudok füttyülni.

8. azt hittem hogy egy fiú szívét úgy nyerhettem el ha sokat rajzolok neki, és folyton vele vagyok.

9. azt hittem hogy az iskolában többet fogunk szórakozni mint az óviban már elsős koromban rájöttem, hogy ez nem igaz

10. azt hittem, hogy ha úgy viselkedem mint a szappanóperákban a föszereplők akkor én is minden pasast az ujam köré csavarom (óvis koromban volt ez)

hát azt hiszem, hogy ennyi.

2011. márc. 3. 20:39
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Akkor még azt hittem lesz belőlem valaki, ma már rájöttem, hogy nem.
2011. márc. 3. 22:47
 10/20 sz12 ***** válasza:
63%
? :(
2011. márc. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!