Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kiskorotokban milyen tévhitekb...

Kiskorotokban milyen tévhitekben éltetek?

Figyelt kérdés
Vagyis milyen dologról gondoltátok h igy van és később kiderült, h nem ugy van. PL a tv-be bebújnak az emberek hátul.. vagy az enyém, ami szeintem egyedi..azt gondoltam h a szép nénik sose kakilnak, mert az csúnya dolog és egy szép néni nem tehet ilyet.
2011. márc. 3. 19:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
párom ugyanezt hitte mint te:)
2011. márc. 3. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
2-3 évesen addig nyaggattam aput, hogy mutassa meg melyik irányban van Külföld, hogy megmutatta, évekig büszke voltam rá, h tudom merre van külföld. :)
2011. márc. 3. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon féltem a villámlástól, mamám azt mondta, Szent Péter lefényképez olyankor, úgyhogy vigyorogjak. Én éveki vigyorogtam az ég felé villámláskor, néha furán néztek rám az emberek XD A dörgésre azt mondták, Szent Péter kuglizik. Naná, hogy azt is elhittem.
2011. márc. 4. 02:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagyim azt mondta, hogy a rágót nem szabad lenyelni, mert rátekeredik a szívemre, amit én el is hittem, mert volt egy Jézus kép a falon, amin Jézus szíve töviskoszorúval volt körbevéve, és elképzeltem, hogy az enyém is olyan lesz, csak töviskoszorú helyett rágóval.

A nagyim mondta, hogy a szenteltvíz megvéd a villámlástól, ezért mindig volt otthon egy üveggel, és egyszer nagyon féltem, és meghúztam az üveget, nehogy belém vágjon a villám. Legközelebb a villámot választottam, mert a szenteltvíz nagyon vacak volt.

Mindezt elmondtam a papámnak, aki azt mondta, azért volt olyan rossz íze, mert a papok abban mosnak lábat.

Úgyhogy vasárnap kissé furcsán néztem a tiszteletes úrra.

Volt nálunk egy nagyon kövér ember, és oviban pont akkor hallottuk a farkas és a kecskegidák történetét és szentül meg voltunk győződve, hogy az az ember farkas és a kecskegidák vannak a hasában. Suliban derült ki számomra, hogy csak szimplán nagyon kövér volt.

Három évesen mondták, hogy a kistestvért tündér hozza, úgyhogy séta közben eltoltam egy őrizetlenül hagyott babakocsit gyerekkel együtt, mert a buta tündér nem tudta, hogy hol lakunk és rossz helyre tette le az öcsikémet. Szülők beszélgettek, én meg hazaindultam. Lett nagy futás.

2011. márc. 4. 05:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A lakótelepem mögötti főút után egy nagyobb pusztaság következik, kiszáradt fűvel, távolabb néhány fával, hasonlít a szavannákra. Azt hittem, ott van Afrika. Azt is hittem, hogy a Balaton túlsó partján felhőkarcolókat találnék.
2011. márc. 4. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy minden nőben születésétől fogva benne a gyerek, és egy fix időpontban mindenki megszüli a gyereket. Addig fokozatosan nő a hasában.
2011. márc. 5. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

van egy pár nekem is

1) nekem régen azt mondta a nővérem, hogy éjszaka fejjel lefelé vagyunk, csak azért nem zuhanunk le, mert a vonzerő megtart minket

2) azt mondták, hogy a gyerekek attól születnek, hogy egy fiú és egy lány együtt él. én meg megkérdeztem, hogy akkor a nővéremnek is lehet tőlem gyereke azért, mert már évek óta együtt lakunk?

3) anyukámat feleségül akartam venni

4) évekig azt hittem, hogy apukám "barázsolt", amikor eltakarta a szememet, majd utána láttam, hogy világosabb lett a számítógép monitorja

5) azt hittem, hogy ha a kezemmel hadonászok (amire azt hittem, hogy karate), bárkit meg tudok verni

6) amikor anyukám velem volt terhes, én egyszer kinéztem a száján, bár ezt a hülyeséget nem tudom, honnan vettem

7) az embernek több élete is van, lehet hogy ez már nekem is a sokadik életem, csak a régebbi életre nem emlékszünk, egyszerűen törlődik (és ugyanazt az életet éljük újra, tehát ezalapján ezt a választ korábbi életemben már megírtam, és még fogom is írni következő életeimben)

érdekes dolgok, mi?

2011. márc. 6. 00:07
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
jó kis kérdés ez :D
2011. márc. 8. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

1) Nagyon féltem a mosógépnek a dobja mellett öltözni, mert nővérem azt mondta, hogy onnan jön ki egy zöld kéz, és megfolyt.

2) Szó szerint megetették velem a spenótot, és elhittem, hogy zöld lesz a hajam. (Pedig rühellem...)

3) Répától fütyülni tanulhattam volna

4) Ha sok lencsét eszek, szép lány lesz belőlem...

5) A tortareszelék egérürüléknek minősítették anyámék...

És ez mind kis kori emlék... még lehet több csak nem emlékszem. : D

2011. márc. 8. 21:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott még egy eléggée érdekes...Romániában élünk és anyukámnak van egy román barátnője, aki sokat járt hozzánk. Románul beszéltek mindig és én nem tudtam elképzelni, h miért beszélnek románul, hisz azt még le kell forditani magyarra, miért kinlódnak vele..Tehát azt hittem, h az egész világon mindenki magyarul beszél, nem baj ha román, angól...
2011. márc. 15. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!