Kiskorotokban milyen tévhitekben éltetek?
Nekem a nagyim azt mondta, hogy a rágót nem szabad lenyelni, mert rátekeredik a szívemre, amit én el is hittem, mert volt egy Jézus kép a falon, amin Jézus szíve töviskoszorúval volt körbevéve, és elképzeltem, hogy az enyém is olyan lesz, csak töviskoszorú helyett rágóval.
A nagyim mondta, hogy a szenteltvíz megvéd a villámlástól, ezért mindig volt otthon egy üveggel, és egyszer nagyon féltem, és meghúztam az üveget, nehogy belém vágjon a villám. Legközelebb a villámot választottam, mert a szenteltvíz nagyon vacak volt.
Mindezt elmondtam a papámnak, aki azt mondta, azért volt olyan rossz íze, mert a papok abban mosnak lábat.
Úgyhogy vasárnap kissé furcsán néztem a tiszteletes úrra.
Volt nálunk egy nagyon kövér ember, és oviban pont akkor hallottuk a farkas és a kecskegidák történetét és szentül meg voltunk győződve, hogy az az ember farkas és a kecskegidák vannak a hasában. Suliban derült ki számomra, hogy csak szimplán nagyon kövér volt.
Három évesen mondták, hogy a kistestvért tündér hozza, úgyhogy séta közben eltoltam egy őrizetlenül hagyott babakocsit gyerekkel együtt, mert a buta tündér nem tudta, hogy hol lakunk és rossz helyre tette le az öcsikémet. Szülők beszélgettek, én meg hazaindultam. Lett nagy futás.
van egy pár nekem is
1) nekem régen azt mondta a nővérem, hogy éjszaka fejjel lefelé vagyunk, csak azért nem zuhanunk le, mert a vonzerő megtart minket
2) azt mondták, hogy a gyerekek attól születnek, hogy egy fiú és egy lány együtt él. én meg megkérdeztem, hogy akkor a nővéremnek is lehet tőlem gyereke azért, mert már évek óta együtt lakunk?
3) anyukámat feleségül akartam venni
4) évekig azt hittem, hogy apukám "barázsolt", amikor eltakarta a szememet, majd utána láttam, hogy világosabb lett a számítógép monitorja
5) azt hittem, hogy ha a kezemmel hadonászok (amire azt hittem, hogy karate), bárkit meg tudok verni
6) amikor anyukám velem volt terhes, én egyszer kinéztem a száján, bár ezt a hülyeséget nem tudom, honnan vettem
7) az embernek több élete is van, lehet hogy ez már nekem is a sokadik életem, csak a régebbi életre nem emlékszünk, egyszerűen törlődik (és ugyanazt az életet éljük újra, tehát ezalapján ezt a választ korábbi életemben már megírtam, és még fogom is írni következő életeimben)
érdekes dolgok, mi?
1) Nagyon féltem a mosógépnek a dobja mellett öltözni, mert nővérem azt mondta, hogy onnan jön ki egy zöld kéz, és megfolyt.
2) Szó szerint megetették velem a spenótot, és elhittem, hogy zöld lesz a hajam. (Pedig rühellem...)
3) Répától fütyülni tanulhattam volna
4) Ha sok lencsét eszek, szép lány lesz belőlem...
5) A tortareszelék egérürüléknek minősítették anyámék...
És ez mind kis kori emlék... még lehet több csak nem emlékszem. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!