Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok, ismerkedek egy...

Mit gondoltok, ismerkedek egy lánnyal, de most facebook chaten hülyeségeket mondok, érzem is hogy most ez mire volt jó, de annyira nem hogy ne kérdezzem meg, mire számítsak?

Figyelt kérdés

szval annyi a kérdésem hogy ilyenkor ti csajok hogyan reagáltok ,mondjuk pl megkérdezem hogy "fel van kapcsolva a lámpa a szobádban" és hasonló idétlen kérdések.

hogyan reagáltok az ilyenekre 17f

2011. jún. 30. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Én, megtermett férfi létemre úgy reagálnék, hogy menj el sportolni, olvass, gyakorold a csajozást élőben, és csiszold a nem éppen magas szintű humorodat.
2011. jún. 30. 00:49
 2/3 anonim ***** válasza:
XD
2011. jún. 30. 00:57
 3/3 A kérdező kommentje:
.ez nem humor voltXD. najó ilyet pont nem kérdeztem .de azért mégis csak .tudjátok srácok. lehet nekem az a fura h facebook chat .nem személyesen, lehet hogy úgy természetesebb lennék:D
2011. jún. 30. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!