Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szakadjak el a családom...

Hogyan szakadjak el a családomtól?

Figyelt kérdés
Sárospatakra akarok menni tanulni. Úgy terveztük barátnőmmel aki 22 én 19 hogy amig tanulok 6 évig együtt lakunk ő melozik én tanulok viszont kötelező a kollégium lelkészeknek (az szeretnék lenni) Igy hát nem lehet velem csak ha feleségem lenne de nem vehetem el mert 2 hónapja vagyunk együtt. Hogyan szakadjak el tőlle és családomtól? Meg kell tanulnom magányosnak lenni senkire sem számitani hogy érjem el ezt? Haza járni nehéz lenne 3-4 órás út lenne pénteken jönnék vasárnap 2-3 kor meg vissza értelmetlen lenne el kell felejtenem mindent ami idekötött 19 évig ezt hogy érjem el valami tipp vagy segitség jó lenne.Értelmes dolgokat irjatok köszike

2012. márc. 20. 15:45
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Én is elszeretnék már szakadni csak az összes tesóm ebben a településben lakik és minden nap együtt van a család 13 vagyunk összesen kicsik és nagyok. Egy nagy "olaszos" családból ahol a hit amúgy sincsen előtérben és szinte semmit sem tudok róla de tudom hogy az akarok lenni.
2012. márc. 21. 18:34
 42/44 anonim ***** válasza:
semmit sem tudsz róla, de azt írod,hogy értesz hozzá. Na szép:D
2012. márc. 21. 21:26
 43/44 A kérdező kommentje:
igen igy van
2012. márc. 22. 17:29
 44/44 anonim ***** válasza:
Huh de buta vagy.
2012. márc. 23. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!