Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szakadjak el a családom...

Hogyan szakadjak el a családomtól?

Figyelt kérdés
Sárospatakra akarok menni tanulni. Úgy terveztük barátnőmmel aki 22 én 19 hogy amig tanulok 6 évig együtt lakunk ő melozik én tanulok viszont kötelező a kollégium lelkészeknek (az szeretnék lenni) Igy hát nem lehet velem csak ha feleségem lenne de nem vehetem el mert 2 hónapja vagyunk együtt. Hogyan szakadjak el tőlle és családomtól? Meg kell tanulnom magányosnak lenni senkire sem számitani hogy érjem el ezt? Haza járni nehéz lenne 3-4 órás út lenne pénteken jönnék vasárnap 2-3 kor meg vissza értelmetlen lenne el kell felejtenem mindent ami idekötött 19 évig ezt hogy érjem el valami tipp vagy segitség jó lenne.Értelmes dolgokat irjatok köszike

2012. márc. 20. 15:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el ezen egyszer, hogyan akarod csinálni ezt az egészet. Talán itt tudunk tanácsokat osztogatni neked, meg véleményt, de a döntés úgy is a tiéd, dönteni neked kell.

Na, sok sikert!

2012. márc. 20. 19:02
 32/44 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani de neked nincs igaz hited . Ahhoz, hogy te másokat akarj tanítani hitre, ahhoz hit kell, a tanulmány csak mellékes. Hiába tanulsz te lelkésznek, ha a szívedben nincs hit.
2012. márc. 20. 19:04
 33/44 A kérdező kommentje:
Hitem van csak erőm nincsen
2012. márc. 20. 19:07
 34/44 anonim ***** válasza:

AKKOR NE LEGYÉL LEKÉSZ BASSZ.US!!!

Egy leendő lelkész amúgy miért káromkodik?("szar a billentyűzetem")-valahogy nekem már most hiteltelen vagy.

Azon meg hatalmasat röhögtem amikor azt írtad,hogy nem értesz máshoz, na ne mondd már,hogy 19 évesen értesz a "lelkészkedéshez".:D

2012. márc. 20. 19:49
 35/44 anonim ***** válasza:
*LELKÉSZ
2012. márc. 20. 19:50
 36/44 A kérdező kommentje:
Nos a lelkészek romlottsága a világ romlottsága miatt van remélem érted a célzást. Igen máshoz nem értek de a lelkészkedéshez igen. Akarok lelkész lenni!!!!!!!! Leszek is
2012. márc. 20. 20:44
 37/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ne válj el tőlük. Legyél lelkész is, és legyél velük is. Telefonon tarthatjátok a kapcsolatot. Vagy ma már lehet már Google+-on, facebookon, e-mailon, skypon ilyeneken is beszélhettek.
2012. márc. 20. 20:49
 38/44 anonim ***** válasza:
Előbb magyarul is tanulj meg.
2012. márc. 20. 20:49
 39/44 anonim ***** válasza:
Ez nálad mit jelent,hogy értesz a lelkészkedéshez, fejts már ki légyszíves!?
2012. márc. 20. 22:01
 40/44 anonim válasza:

Most komolyan, miért fáj nektek, hogy van ebben a fiúban annyi hivatástudat, hogy lelkész legyen? Miért kéne hatalmas életbölcsesség meg türelem benne már most, mikor még csak 19 éves? Az majd jön magától, a műveltségi és technikai részét pedig az iskola adja hozzá. Semmit nem tudtok róla, csak azt, hogy épp a felnőttkora kapujában áll és nehezen éli meg, és ezért már rögtön mindent belemagyaráztok. :O

Ettől függetlenül már sokadszorra is azt tudom csak írni, hogy a szülőkről egy idő után mindenképp le kell tudnia válni egy fiatalnak, ha valaki ennyi idősen kétségbeesik a gondolattól, hogy ne otthon lakjon, az azért kicsit túlzás. A kérdezőnek azt ajánlom, szedje össze a bátorságát, legyen férfi, ne a kifogásokat keresse, hanem merje elkezdeni a saját életét! :)

2012. márc. 20. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!