Van közületek olyan aki 22 évesen még úgy gondolta, hogy sosem lesz barátnője és utána mégis lett?
Csak önbizalom erősítésért vagyok kíváncsi, hisz ha másnak sikerült nekem is talán összejöhet.
Nem vagyok csúnya, inkább átlagos kinézetű. A nagy problémám, hogy kicsi vagyok. A 170cm magasságommal még ki lennék békülve ha kicsit férfiasabb testalkatom lenne. Így 22 évesen akkora vagyok és úgy is nézek ki, mint egy 17 éves. Nameg nem is említve a fogszabályzót, ami még kb 2 évig rajtam lesz.
Külső szemmel is ennyire kilátástalannak tűnik a helyzetem? Csak a kedvemért vigasztalásképpen ne írjátok, hogy igen ha nem gondoljátok úgy. Szeretném reálisan látni a helyzetem.
én tudok egy ugyanilyen problémás srácról..
de ahogy őt elnézem neki soha nem lesz barátnője az tuti! de ezt nem csak én gondolom így ...
remélem nem te vagy az :O :D
na de ez csak rajtad múlik végülis ne a lányokat várd hogy oda menjenek hozzád szerintem a 170 centi nem kicsi annyi kissebb lánygyerek van aki normális ember...:D
ráadásul a kinézeteddel sincs gond akkor meg mire vársz? ismerkedj aztán csak találsz valakit
Hali!
Azt hiszem,nyugodtan elmondhatom,hogy én is ilyen vagyok.
173 magas,vézna testalkatú és kisfiús arcú.18 évesen 14-nek
néztek,most 22 vagyok,és 16-17 évesnek saccolnak az emberek.
Mintha tényleg lassabban öregednék.Nagyon sokat őrlődtem belül,hogy miért kaptam ezt az élettől,talán hormonális probléma lehet,de például egyáltalán nem szőrös sem a mellkasom,sem az arcom.Általában kinéznek,és ha megyek az utcán,akkor kigúnyolnak a fiatalok.A személyimet szinte mindig elkérik,ha cigit veszek.Nincs életem,nincs jövőm,egy bizarr figura vagyok.Jó humorom van és jó szövegem,simán tudok jó fej lenni egy társaságban,de ez nem ér semmit.Ráadásul van egy öröklött bőrbetegségem is,amitől tele a bőröm anyajegyekkel,szemölcsökkel,és nemi úton megfertőzhetek vele akárkit.Barátnő?Hogyan,ha senki nem vesz komolyan és férfiszámba??Az élet kegyetlen... Nyugi,van aki sokkal sz*rabb helyzetben van,mint te,majd lesz valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!