Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha örülök az exem és...

Normális ha örülök az exem és a barátnője szakításának?

Figyelt kérdés
Már több mint féléve szakítottunk, én nem is voltam belé szerelmes, kb a szakításunk után pár nappal jöttem össze a mostani párommal, akivel nagy a szerelem. Most megtudtam, hogy az exe és a barátnője (aki egyébként utált engem) szakítottak. Normális ha ennek örülök?
2011. jún. 19. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te inkább annak örülj majd,ha végre bepasizol...
2011. jún. 19. 12:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem van barátom, a kérdésben is ott van :) de köszi azért kedves vagy :)
2011. jún. 19. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen normális, ki dönti el hogy nem normális?

Amúgy lehet csak kicsit bosszúálló vagy de én is és még sok ember az :P

2011. jún. 19. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:

jah..átsiklottam felette,bocsi:$

Am bennem is volt némi "káröröm",amikor a fülembejutott hogy szakítottak..:)

2011. jún. 19. 12:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Legszebb öröm a káröröm, örülök hogy nem csak én vagyok így vele :D
2011. jún. 19. 12:39
 6/11 anonim válasza:
nem szép dolog, de hát normális emberi dolog. tegye fel a kezét, aki még sosem érzett ilyet.
2011. jún. 19. 12:42
 7/11 TOMAtm ***** válasza:
igen normális.
2011. jún. 19. 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

a kérdésed és ez: "kb a szakításunk után pár nappal jöttem össze a mostani párommal" Mindent elárulnak rólad, valószínűleg egy gonosz p@csa vagy.

24/F

2011. jún. 19. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát én azért egy kicsit aggódnék a helyedben. Együtt vagy valakivel, akibe nem vagy szerelmes, aztán szakításotok után pár nappal már menekülsz a fájdalom előle egy másik karjába, akivel van is szerelem és még így is arra van szüksége az egódnak, hogy a szerencsétlen volt barátodnak szar legyen. MI lesz veled, ha nem lesz ott a küszöbön a következő pasi?vagy ha dobnak téged? hogy fogsz szembenéznia a saját tökéletlenséged érsésével?megüdheted még a bokád.

a kédésre a válasz: én is ezt tenném valószínűleg, csak tudatában annak, hogy ez az egómnak esik jól.

2011. jún. 19. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Elég gonosznak tűnsz, így nálad normális.

Másnál nem lenne az.

2011. jún. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!