Volt egy LB-m aki most egy másik lánynak a legjobb barátnője és szinte elválaszthatatlanok és én így most csak a 2. vagyok. Szerintetek mit csináljak, h újra én legyek neki az 1?
LB= best friends
de megtanulhatnál már normálisan írni, kislány!
Nem igaz. Nekem pl. nincs legjobb barátnőm.
16/f
A kérdező kommentje:
Hát attól a legjobb hogy mindig te vagy neki az első pl.: melléd ül a buszon vagy veled van egy szobában az osztálykiránduláson és találkozol vele hétvégén is stb.
Én tudom, hogy milyen a legjobb barátság, de kíváncsi voltam, hogy Neked mit jelent.
Szerintem attól, mert hétvégente eljártok valahova és/vagy melléd ül a buszon ettől még nem lesz valaki legjobb barát. Szerintem az azt jelenti, hogy mindig segít Neked, jókat nevettek együtt, mindent elmersz mondani neki és megbízol benne. Nem bírnád tovább, ha elvesztenéd Őt.
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Próbálj minél többet lenni vele, menjetek el hétvégente valahova, nevessetek sokat:) Segíts neki mindenben, mondd, hogy mennyire fontos Ő számodra és, hogy nem szeretnéd elveszteni.
Ha neked ez a legnagyobb problémád, akkor szívesen lennék a helyedben.
Amúgy meg próbálj esetleg a másik lánnyal is összehaverkodni szerintem, és akkor lesz 2 "LB"-d is. Az meg még jobb, mintha csak egy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!