Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem most, hogy az...

Mit kéne tennem most, hogy az örök legjobb barátnőm, azt mondta, hogy nem vagyok a legjobb barátnője már?

Figyelt kérdés
Minden ok nélkül mondta. Azt mondta, hogy akkor még úgy gondolta, mostmár nem. Nagyon rosszul esett mert ez adta minden erőmet, hogy én vagyok a legjobb barátja. Még mindig nagyon szeretem. Ne mondjátok, hogy hagyjam, mert én inkább visszaszerezni akarom, mert másra nincs szükségem. (Igen, tudom, hogy ez nagyon bunkó volt tőle)
2010. máj. 3. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

nem másztál rá kicsit?

vagy. mond meg neki tartsatok szünetet.

Nem beszéltem egymással mondjuk 1 hónapig és utána találkoztok. Hidd el ez befog jönni :) tapasztalatból mondom

2010. máj. 3. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Uhh ez nem lehet valami jó :S Én nem élném túl ha a legjobb barátnöm így lezárná az egészet, ö tartja bennem a lelket egyedül...

Szerintem ennek semmi értelme amúgy hogy ok nélkül ezt kijelentse, kérdezd meg miért gondolja ezt így és miért mondta?

2010. máj. 3. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:

kérdezd meg,hogy miért...

aztán próbáld neki képekben vagy valamilyen módon felidézni az együtt töltött időtöket,amikor szakadtatok meg a nevetéstől meg ilyenek,hátha az segít

2010. máj. 3. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Fontos ezt kijelenteni, hogy legjobb?

Ha nem jelentitek ki, ugyanannyit jelentetek egymásnak, így meg csak sértődés van belőle.

2010. máj. 3. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem csak abban változott meg, hogy már nem mondja. Viselkedésben is.

rámászni? hát az lehetséges... de azt is csak azért mert ritkán tudunk találkozni és régen láttam. Mindig mondtam, hogy találkozunk, mert szükségem van arra, de ő hülye indokokkal mondta le.

2010. máj. 3. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerinted én nem éreztem magam rosszul, amikor a legjobb barátnőm bejelentette, hogy már nem akarja, hogy barátok legyünk és hogy jobb neki nélkülem ? 10 éve ismertük egymást és azóta voltunk a legjobb barátok, hogy aztán egy elhanyagolt nyár miatt dőljön romba az egész.

A te esetedben már nem számit, hogy mit csináltál vagy mit nem. És az sem számit, hogy az ő részéről bunkóság volt-e vagy nem. Neked most azt kell tenned, hogy vársz 1-2 hetet és éled az életed. Aztán felhivod és elhivod sétálni egyet. Megmondod, hogy csak egy rövid séta, mert nekedis csak 30 perced van. Ha nem egyezik bele, akkor sajnos bele kell tőrödj, hogy ennek végleg vége. Ha beleegyezik akkor találkoztok és társalogtok, de nem kell felhozni a sérelmeket. Viszont néha-néhe meglehet emliteni egy pár kellemes eseményt. Ha ezek után visszaszerezted akkor mostantól vigyázz, hogy mit csinálsz. Viszont ne mutasd neki annyira, hogy szinte már függsz tőle, mert az szánalmassá tesz.

Ha nem sikerült visszaszerezni akkor ez van, nincs mit tenned. Senki sem örül egy barát elvesztésének, de az időt nem lehet visszaforgatni. Kezdened kell valamit a jelennel, de ha igazán szereted őt akkor hagynod kell, hogy ő is úgy éljen, ahogy akar. Lehet már nincs annyi közös jellemvonás bennetek, mint eddig. MÉg a legtökéletesebb kapcsolat is zátonyra futhat

Sok kitartást és szerencsét !

2010. máj. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!