Kilógok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, hetedikes. Nagyon kilógok a sorból! Meg kell hogy mondjam, rengeteget gondolkoztam de én a többiekben látom a hibát (persze nem úgy értem, hogy én hibátlan lennék, hanem ebben nem érzem magam hibásnak).Szerintem az osztálytársaim nagyon gyerekesek, és ez nagyon zavar. Szünetekben folyamatosan mindenki ordibál, már a tanárok is többször bejöttek szólni. A lányok olyanokat énekelnek hogy "bugyi, tanga, boxer, bugyi alsónadrág". Ezerrel nézik a Disney csatornát meg az animációs filmeket. Szinte semmi közös nincs bennem és a többiekben, legfeljebb külső dolgok. Én rég nem nézek már Disney-t, a természetfilmeket, a tudományos filmeket meg a nyomozósakat szeretem mint pl. Monk, Barnabi. Zenei téren is eléggé különbözök a többi lánytól (még mindig a lányokról van szó) ők hip-hop-ot hallgatnak, szerintem az elég idétlen (bocsánat ha valakit megsértettem), engem azzal piszkálnak, hogy Muri Enikőt szeretem, meg azt mondtam rá, hogy nekem Ő szimpi, aranyos. Na, rögtön leszbi lettem. Nem értem, miért nem mondhatja egy lány a másikra hogy aranyos? Aztán, a szünetekben folyton arról beszélnek hogy éppen ki kibe szerelmes. Érdekes módon hetente váltogatják a "szerelmeiket". Egyszer megkérdeztem az egyik lányt, hogy még mindig a Bálinttal jár-e. Úgy vágta rá, hogy dehogy, mintha sértegettem volna. Nem értem, miért kell olyan szavakkal játszani, mint a szerelem, amikor ez egy komoly dolog! Én még egyáltalán nem kezdtem el pasizni, 13 évesen nem hiszem hogy van esély tartós kapcsolatra, márpedig ha lesz, én nem úgy tervezem hogy maximum 1 hét és kész. Szerintem ez szánalmas. A másik, a többi lány játszani is imád, én beszélgetni szeretek... A szex szó pedig tabu, egyszer kimondtam, erre perverz lettem és mindenkinek szét lett kürtölve. Na, ez a másik komoly dolog, amivel nem illik viccelődni, és akár tetszik nekik, akár nem, ez az élet része... Ők persze azt hiszik, az a menő, ha lefujjolják. Egy ideje már komolyan piszkálnak, egyszer tesin megdobtak egy medicinlabdával és púpom nőtt. Nézik, mikor gáncsolhatnak el, lökdösnek stb. Pedig én tényleg nem csinálok semmit, igyekszem elkerülni őket.

És hogy mi a helyzet a fiúkkal? Ők úgy játszanak, hogy beleordibálnak a másik fülébe. Ezek a szavak a népszerűek: "pí-pí-pí" "beű" "bejű" és "sün". Odamennek valakihez, és torkaszakadtukból beleordibálják az ember fülébe a fent említettek közül valamelyiket. Nekem többször is megfájdult a fülem. Ezek mellett folyamatosan káromkodnak és köpködnek is.

Fogalmam sincs, mit csináljak, hogy legalább hagyjanak békén?

2012. márc. 14. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Barátokat csak keresni kell, és fogsz találni! Esetleg menj el valami külön programra. Pl sport, zene, vagy bármilyen nemírhatokcsúnyaszótmertaztagyakorikérdések.hunemengedi tevékenységre. Attól, hogy más a gondolkodásod, nem biztos, hogy mindenki hülye.

Ahogy mondani szokták: NEM az a lényeg, ami történik, HANEM az, hogy hogyan éled meg. Mindenből hozd ki a legjobbat és élvezd az életet! :D

5. válaszoló: Lófej .. uff :D

2012. márc. 14. 15:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, bocsi még nem írta a válaszodat. De akkor is azt mondom, hogy hozd ki a legjobbat
2012. márc. 14. 15:08
 13/18 anonim válasza:
100%

totál egyetértek a 9es válaszolóval, és mondjuk ezt én is átéltem általánosban. Kiutáltak mert én nem voltam egy nyávogó p.csa mint ők és más dolgok érdekeltek. Mondtad, medicinlabdával dobtak meg,engem 10 éve gesztenyével. És komolyan innen üzenem, állj ki magadért mert én nem tettem és itt vagyok majd 23 évesen tele szorongásokkal,pont az ilyen hülyeségek miatt.persze nem azt mondom,h meg kell bántani öket,mert az se jobb,de hogy elfogadjanak kicsit te is fogadd el öket.

Ami pedig a zenét és a tvzési szokásokat illetti. A felnöttek is néznek meséket épp úgy mint bármilyen tudományos műsort.

2012. márc. 14. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok megint

Nem, nem kell érettebbnek lennie egy 13 évesnek, mert még csak 13 éves. Szerinted ők a gyerekesek, szerintük te meg savanyú vagy. Tényleg ne hagyd, hogy bántsanak, de nem olyan borzasztóan gyerekesek.

Mondok valamit! Nekem 13 évesen voltak olyan osztálytársaim, akik annyira "érettek" voltak, hogy úgy érezték, itt az ideje minden második fiúval szexelni.

Biztos nem fogsz rám hallgatni, tudom, én is voltam a te korodban, de most, ennyi idősen, amikor egyre több a felelősségem, sokszor legszívesebben én is inkább viselkednék úgy, mint az osztálytársaid. Futkosnék, üvöltöznék, csak ne kelljen azon agyalni, hogy kapok-e ösztöndíjat, meg hogy albérletet kellene keresnem. Legyél még kicsit gyerek.

2012. márc. 14. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy mit tegyél? Semmit. Tartsd fent ezt a gondolkodásmódot, idővel megtalálod az értelmes embereket. Nem kell másokat majmolni, később értékelni fognak azért, hogy értelmes, eredeti vagy.
2012. márc. 18. 19:52
 16/18 anonim válasza:

Szia!

Angliaban elek.Itt is minden mas.A baratnoim mindig azon a teman lognak hogy most eppen ki kivel jar!?

Hetente cserelgetik a pasijukat.

Neha nekem is elegem van mindenbol.

De azert szerintem se kene kizarnod az eletet.

2012. márc. 21. 19:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Plusz, az interneten (természetesen elővigyázatosan) szoktam beszélgetni más korombeliekkel, a legtöbbel általában jól megvagyok, befogadtak, de az érdeklődési körük általában teljesen más.
2012. márc. 30. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

14:32-es, nem értek veled egyet.

Először is te már gimibe jársz, nem általánosba, van különbség a kettő között, nem is kicsi, csodálkozom azon,hogy 15-16 éves létedre(gondolom ennyi lehetsz) azt gondolod,hogy a káromkodva üvöltés az poén. Szerintem ez kb. egy 6-7 éves gyerek esetében még nem is lenne baj, de ennyi évesen azért már nem kellene így gondolkodni. Szerintem ha a te füledbe üvöltenék ezeket az idegesítő gyerekes szavakat, akkor te is kiakadnál, ráadásul képzeld el,hogy még megdobálnának medicinlabdával, elgáncsolnak , lökdösnek és még le is buz.iznak. Kiváncsi vagyok,hogy ezek után te jól tudnád-e érezni magadat egy ilyen társaságban. A Pizzarendelés, meg a lófej az tényleg poén, szerintem is, de ezek a dolgok inkább elszomorítóak.

Kérdező!

Én nem hagynám magam a helyedben, ha engem lökdösnének vagy dobálnának meg én tuti felpofoznám őket. Lefogadom,hogy csak a szájuk nagy és csak azért mernek bántani, mert eddig nem mertél semmit csinálni, de amint felveszed a kesztyűt szerintem be fognak szar.ni. Ha nagyon félsz tőlük akkor meg szólj egy tanárnak, vagy az igazgatónak.

21 L

2012. márc. 30. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!