Mindenki tud táncolni? Már 5 éve nem voltam buliba, azóta lett 2 gyerekem, és 2 hét múlva megyek majd buliba, de attól félek kilógok majd a sorból. Vagy majd ott elkapom az ütemet?
Én még soha sem voltam buliban, és nem is szeretnék menni. Táncolni se tudok, de ezek a "tények" nem zavarnak.
18/F
Én egyáltalán nem tudok, de tényleg, valahogy nem fejlődött ki bennem a készség hogy megfelelően mozgassam egyes testrészeim. Szóval én nem táncolok, csak lötyögök és ugrálok, főleg a sötét helyeket preferálom, ahol sokan vannak XD
21L
Eleinte én is paráztam attól hogy most elkezdjek táncikálni :D De pár alkalom után "ellestem" a körülöttem lévőktől hogy miket "szabad" aztán végül belejöttem:) Nem úgy értem hogy most riszálom magam össze-vissza mint egy ... csak nem is sejtettem hogyan kéne táncolnom így kukkoltam néha embereket hogy csinálják :D
De ha nagyon ideges vagy esetleg beraksz egy jó kis számot és feleleveníted a régi "énedet" :D Nem gáz egyáltalán, ha nagyon fel vagyok pörögve elszórakozok én is magammal itt a gép előtt, már csak reménykedek hogy egyszer ne törjön rám valaki x'D
Én sem tudok táncolni,mégsem zavar.
Mielőtt beállnál a többiek közé figyelj meg valakit,aki jól mozog,hogy pontosan milyen mozdulatokat csinál.Kezd el utánozni és nem lesz baj.Egy idő után meg úgyis úgy fogsz mozogni,ahogy neked jólesik :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!