Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Gettómilliomos végén milyen...

A Gettómilliomos végén milyen apropóból kezd el mindenki táncolni?

Figyelt kérdés
Nagy dráma, mindenki nagyban szenved az egész filmben, semmilyen vidám musical elem sehol, erre a végén egyszer csak mindenki összeáll és világ legtermészetesebb dolgaként ropja az utca közepén mint valami kis Walt Disney mesében. No de, miért? Ez egy fricska melyet az idealizált világú nagyszabású hollywood-i filmeknek szánnak vagy mire véljem? :D
2009. jún. 12. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Step up2 jutott eszembe róla. Mondjuk szerintem jó.
2009. jún. 12. 17:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó, de nem ez volt a kérdés...
2009. jún. 12. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez alapvetően egy indiai film. Azokban elég gyakori a táncolás film közben is, és sokszor készítenek olyan vége/eleje főcímeket, amilyeneket más helyeken sorozatoknak készítenek (vagyis aminek csak kevés köze van a történethez)

Egyébként vicces a kérdés, mert pont egy órája néztem meg 2. alkalommal :)

2009. jún. 12. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Az indiai filmekben legtöbbször táncolnak bármilyen is legyen a film, és mivel ez indiában játszódik ezért.
2009. jún. 13. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Máshol is hallottam ezt a kérdést, megosztom itt is gondolataimat: szerintem azért, mert a film közepén, amikor még kicsik, és kiakarják égetni a srác szemét, és a bátyja hívja, akkor a lánynak úgy udvarol, hogy mondja, hogy majd táncolnak.
2009. jún. 15. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Az indiai filmeknek (amik bollywoodban játszódnak) mindig táncolnak a végén. Ezért :)
2009. okt. 14. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti válaszolóval értek egyet, ott Jamal ugyanezt a koreográfiát kezdi el táncolni, mint a végén :)
2009. okt. 25. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az nem hiányzott oda... Elég High School Musical feeling... :D Nem illik a filmhez. :D

Hmm majd megnézem mégegyszer, és megfigyelem a közepén a "majd táncolunk" részt. :D

2011. febr. 19. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
én ugy tudom hogy az a végén a tánc az csak azért vették fel mert a filmnek a zenéjét a pusicadolls vagy más énekli és a videoklibben is ezt mutatják amit a film végén
2012. júl. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!