Nemrég láttam, úgyhogy friss az élmény. nekem nem tetszett, totál közhelyes (pl. Taj Mahal meg az a koldus élet), kiszámítható, a színész srác játéka nem tetszett, ahogy olyan bambán ült ott a székben, és a kérdések is szarok voltak. Indiában is van nagyon sok művelt ember, miért raktak volna be ilyen kérdést utolsónak, hogy ki volt a 3. muskétás? Ez az első 5-be belefér, de nem a végére. Na meg az erkölcsileg teljesen romlott testvér élete virágában feláldozza magát cöcöcö...nem voltam elájulva a filmtől
2009. aug. 12. 16:49
2/12 anonim válasza:
nekem tetszett!Jó volt a zenéje, nem egy olyan nagyon szokásos film....
2009. aug. 12. 17:04
3/12 anonim válasza:
nekem tetszett
2009. aug. 12. 17:12
4/12 anonim válasza:
nekem sem tetszett. Egyszer meg tudtam nézni, de többször nem szeretném még véletlenül sem. a legjobban viszont a táncon borultam ki a végén.
2009. aug. 12. 17:16
5/12 anonim válasza:
miért borultál ki?persze, nem szokványos, de egy teljesen más kultúrában játszódó film, szerintem tökre belefért!Amúgy az ilyen indiai filmekbe még ennél sokkal többet táncolnak!
2009. aug. 12. 17:22
6/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! az első válasz írójának üzenem hogy azért ne felejtse el hogy a három muskétás európai könyv és nem valami ismert indiában! épp ezért szerintem a kérdés nem számított könnyűnek! nekem tetszett a film igaz jó pár hiba volt benne de alapjában véve megható történet nem hiába nyert annyi díjat! a srác pedig szerintem olyan édesen naiv volt! jól játszott
2009. aug. 12. 18:47
7/12 Thurston válasza:
Közhelyparádé.
2009. aug. 13. 12:30
8/12 anonim válasza:
azért akasztott ki a végén a tánc, mert romantikus szép vége volt a filmnek, aztán a következő pillanatban mindenki ugrál és táncol mint valami idióta. Én tudom hogy más a filmkultúrájuk, de azért nem fogom isteníteni, mert sikerült egy olyan filmet alkotni amin nem kell sírva röhögni. Nem az én ízlésem, de attól még lehet jó film.
2009. aug. 13. 12:37
9/12 anonim válasza:
Jaaj annyira nem tudjátátok átlátni ezt a filmet,h naon:D Nekem mivel azt mondták h kurv@ jó ezért már ugy is álltam neki h jó és minden kis részletre figyeltem...ti nem tettétek ezt...
A hibák amiket mondtatok:
1.az a "muskétás" kérdés: az azért volt mert ez az a kérdés ami szerepelt az életébe mégse tudja rá a választ,ugy mint a többire...és volt súlya ennek a kérdésnek mert pont Latikátol kért segitséget igy megtudva h szabad stbstb...szoval jó volt ez uccsó kérdésnek és elmondom h nekem volt egy ilyen sejtésem h ez lesz az uccso kérdés...igy volt szép:D
a tánc meg azért volt a végén..mert a film közbe amikor még kicsik voltak megkérdezte Latikát h ha felnőnek táncol vele???és ugyanezt a koreográfiát kezdte ott nyomni kissrácként is:D
Szal nekem nagyon bejött a film a történet h mi mindent átélt h kisgyermek kora óta kitartott a szerelméért stb...
szóval számomra egy ÁSZ ez a film...mindenkinek ajánlom!!!!
2009. okt. 4. 20:41
10/12 Thurston válasza:
Én minden filmre odafigyelek, amit megnézek. És nem mondom, hogy bármi hiba volt benne, csak azt, hogy rohadtul közhelyes. Millió ilyen sztorit láttam már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!