Miért érzem azt, hogy kilógok a lányok közül a sorból?
Sokan azt mondják nekem,hogy tök normális meg széles látókörű lány vagyok és ez manapság ritka ilyen fiatalon.De azért akadnak kivételek.
Én bevallom sokszor úgy érzem magam a mai lányok között,hogy kilógok a sorból meg olyan maradi vagyok. O.o
Normális ez 15évesen?
Én is így vagyok ezzel, igaz, én 20 éves vagyok.
Szerintem normális, mások szerint konzervatív, maradi gondolkodású vagyok. Ez van, azt hiszem, nem én vagyok a hülye, ha azt mondom, hogy 14 évesen nem kéne bulizni járni és pasizni/nőzni. Vagy nem normális dolog az, ha valaki nem akar gyereket, vagy nem akar házasodni...
Ettől függetlenül megtaláltam a helyem olyan emberek körében, akik hasonlóan gondolkodnak.
Ennyi.
normális annak a rétegnek, aki nem a "normális"ak közé tartozik
12:14
erre én is azt mondanám hogy maradi gondolkodású.
habár a mai emberek közt sokan divatból valamilyenek, de az is igaz, hogy aki kilóg a sorból az "nem normális". szerintem még mindig több ember gondolja azt hogy gyereket csinálni kötelesség, de a házasság már kevésbé divat.
nem vagyok tisztában a statisztikákkal, nem is érdekel hogy mit neveznek "normális"nak meg különcnek
13:31
ez hülyeség :D attól senki sem érettebb hogy másabb. meg aztán mi az érettség? ez is elvárásfüggő
14:47
20:04
persze és ha megkérdezünk 100 lányt, 80%a különlegesnek fogja képzelni magát :)
20:41
igaz, aki széles látókörű ritkán maradi. tehát konkrétumokat kérnénk, csak akkor kiderülne hogy nem is lóg ki annyira a sorból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!