Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kebel-barátnőm, ezért...

Nincs kebel-barátnőm, ezért képzeletbeli barátokkal, és az én világomban élő embereknek történeteivel szórakoztatom magam! Ez normális vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval van a gondolatomban egy család, akiknek az életét elterveztem, berendeztem őket egy amerikai házba, ahol élik mindennapi életüket. Ezek az emberek léteznek, nincs kedvem részletezni, hogy kicsodák ők, csak találtam egy ilyen családot, akik Amerikában élnek, négy gyerek két szülő, keresztény család, és egy kisfiú a főszereplő az egészben, de az egyész családról, na meg a rokonságról is szól a történet. Minden elképzeltem magamban, csak a szereplők kinézetét kicsit megváltoztattam, meg olyan dolgokat képzelek róluk, amik nem valósak, csak én találok ki hozzájuk történeteket. Azért csinálom ezt, mert nincs olyan barátnőm, akivel teljesen megértjük egymást mindenben, és ezért szórakoztatom magam ezzel. Kb. 1,5 éve kezdődött. Ezek amiket képzelek róluk, legtöbbször szomorú történetek, vagy csak szimplán szeretetről szólnak, hasonló.

Ez normális? Vagy nem? Depresszió, esetleg valami más? Segítsetek kérlek!

2012. márc. 11. 21:08
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Huh, megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül! Én is ezt csinálom. 15/L :)
2012. ápr. 3. 15:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Azthittem egyedul en vagyok vele igy. ._.
2012. máj. 6. 08:55
 23/25 anonim ***** válasza:
Franc, én meg azt hittem, hogy különleges vagyok ezzel :D
2012. máj. 30. 02:54
 24/25 anonim válasza:

Normális szerintem is. Mi anno a húgommal és a barátnőnkkel együtt is kitaláltunk egy fantáziavilágot, csak mi úgy hívtuk, hogy majd az lesz a következő életünk, és közösen építgettük.

Egyedül meg egy mesehőst képzeltem mindig magam köré 13-14 éves koromig.

Ha adhatok tanácsot -nem kell erőltetni, de- szomorú történeteket ne nagyon képzelj el, mert ami bent, az kint is; amit vizualizálunk, annak bekövetkezésére megnő az esély (pl. a profi sportolók többször részletesen elképzelik előre a versenyt és a győzelmet). 27L:)

2014. márc. 20. 16:00
 25/25 anonim ***** válasza:

Aztarohadt, én is pontosan ugyanezt csinálom :O Már egész óvodás korom óta, de valami nagyon extrém szinten, mert nemhogy csak elképzelem, de én is eljátszom, sőt még le is rajzolok belőle jeleneteket a mai napig x'D Én mindig az aktuális kedvencemből írok egy fanfictiont, tehát oviban valami meséből, aztán később Starstable-ből (:P), 4 éve meg folyamatosan valami MLP-FIM-es sztorit írtam, de tavaly, mikor megismertem az aktuális kedvenc animémet, azóta csak abból írok a kedvenc szereplőmről :D És én is általában szomorú sztorikat írok, de anya is mondta, hogy már kiskoromtól kezdve a depis történeteket szerettem x) Szóval most kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok dinka ^^

15/L

2014. júl. 2. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!