Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok mindig a 'nem...

Én vagyok mindig a 'nem normális csaj'. Miért van ez? 14L

Figyelt kérdés

Sok haverom van, mindenkivel kedves is vagyok. De pl több srác is mondta már, hogy azért nem tetszek neki, mert kicsit elvarázsolt vagyok.

Pedig szerintem semmi furcsa nincs bennem, maximum néha használok irodalmiasabb szavakat és imádom a művészeteket. Külsőre meg tök normális vagyok annyi különbséggel, hogy itt a legtöbb lány inkább nőiesebb, szoknyás, manikűrözöttkezű, én meg inkább csinálgatok magamnak cuccokat és fiú barátaim vannak.

Mivel tudnám bizonyítani, hogy ép elméjű vagyok?:D

14L

2012. márc. 4. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A normálist itt átlagosnak értik, te meg nem átlagos vagy, hanem különleges. Nincs mit bizonygatnod.
2012. márc. 4. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha bizonyítani akarsz, azzal csak "lovat adsz alájuk". Szerinte te vagy a normális és ők vannak elszállva. Egyébként is miért kellene mindenkinek egyformán járni és gondolkozni? Ezt csak azok várják el, akiknek nincs egyéniségük.
2012. márc. 4. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az egész normális ember egy relatív fogalom. Kinek mi a normális? Nemde?

Én például soha nem tagadtam,hogy nem vagyok egészen 100-as..

Szerintem ne akarj semmit se bizonygatni másnak..főleg ne magadat. Amilyen vagy olyan vagy;)

2012. márc. 4. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj, a 14 éves fiúknak még a kis cicalányok tetszenek (tisztelet a blablablabla... rohadt kevés van, szóval hagyjatok!) Hidd el, vársz néhány évet és te leszel a sztár. Egyedi vagy, okos és kreatív, és ezek olyan tulajdonságok, amiket nem lehet helyettesíteni egy csinos ruhával, vagy egy klassz frizurával. Hidd el sokan vannak (köztük én is), akiknek nincs ki mind a négy kereke, de ettől nem lesz senki sem rossz ember. A furaságodat tekintsd egy vicces ajándéknak, ami kiemel a többi közül. De vigyázz, ne szállj el! Lehet, hogy egyedibb vagy másoknál, de nem állsz fölöttük! Nem hinném, hogy ezt gondolod, csak azért írtam le, mert van olyan ismerősöm, aki a "nem átlagos" kategóriába tartozik és igen keményen lenézi az emberek többségét. Amúgy is, ha jobban megvizsgáljuk, mindenki egyedi, mert nincs két egyforma gondolkodású ember, csak van akinél jobban meglátszik az eltérés. Szóval, fel a fejjel!

16L

2012. márc. 5. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugalom, nálunk én vagyok a "fura lány", mert imádom a művészeteket, verseket írok, színházba járok, rengeteget olvasok, nem pedig a mai tinip*csákhoz hasonlítok. Nem kell semmivel bizonyítanod nekik. Barátot meg ne akarj csak azért, hogy legyen, várd ki, míg jön valaki, akivel megértitek egymást és úgy szeret, ahogy van. Bár ehhez jócskán türelem kell. Életemben nem találkoztam még annyira gyerekes srácokkal, mint a mostani osztálytársaim. :D

16/L

2012. márc. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!