Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális? 14/L

Ez normális? 14/L

Figyelt kérdés

Ma is azt álmodtam,hogy egy fiú átkísér az úton kézen fogva. : O Ráadásul az egyik osztálytársam ,csak sokkal kedvesebb és jobb fej volt. Osztálytársaim is ott voltak és csodálkoztak ezen ,meg kérdezgettek minket h mi van x ). Ofő is.. :D Elég nagy csalódás volt így felébredni ,hogy tudom ,hogy nem olyan az a fiú.

Amúgy nem ez a lényeg ,hanem az ,hogy nagyon magányos vagyok. Vannak barátnőim,de nem sok és nem igazán vagyok jól el velük. :S Szeretnék egy fiút aki szeret ,de úgy veszem észre a legtöbb a ribikre bukik és azokból elég sok van.. Másrészről szerintem iszonyatosan ronda vagyok és önbizalomhiányom van. Jövőre megyek új suliba ,előre rettegek attól ,hogy beszólnak vagy hasonlók. Visszahúzódó is vagyok ráadásul. Úgy érzem soha senki nem fog szeretni. Ez normális?

2012. febr. 24. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális.

Mindnyájan átéltük ezt a szakaszát életünknek.

2012. febr. 24. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban az eseted, ha nem is túl gyakori, sajnos (vagy szerencsére?) már normálisnak mondható.

A legtöbb fiú valóban a "ribikre" bukik, de hidd el, ez nem őszinte vonzalom és mindig vannak kivételek.

14 évesen még amúgy is fiatal vagy, bőven van időd az ilyen dolgokra, szóval ne aggódj. Szerintem a visszahúzódó magatartás kimondottan nőies, legalábbis sokkal inkább az, mint a "ribiskedés". Azért nem ártana valahogy egy kis bátorságot szedned magadra, hogy azért nem maradj teljesen egyedül.

100-ból 95 lány "iszonyatosan rondának" tartja magát, pedig az igazság az, hogy csak maradék 5 néz ki hülyén. :)

2012. febr. 24. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát hogy mit jelent nem tudom.. de én is álmodtam már ilyeneket csak abban különbözött, hogy más volt a helyszin. :D

És eléggé megszokott napjainkban. :S

Próbálj haverkodni. ;)

Sok szerencsét az új suliban.

2012. febr. 24. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok. én is szoktam "álmodozni", és én is jövőre leszek elsős. ha gondolod írj privit :D 14L
2012. febr. 24. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező és utolsó.Én is ebben a helyzetben vagyok.Lehet pivit írni.:DD

14/L

2012. febr. 24. 15:47
 6/8 anonim válasza:
50%

Bocsi a hosszú szöveg miatt!

hát nekem is kéne egy kis önbizalom 14 éves lány vagyok és 45 kg szóval vékony és ebből adódik az önbizalomhiányom most veszítettem el a legjobb barátnőmet már két hete egyedül vok suliba és rossz így nincs barátom és még fiú barátom se volt nem tudom hogy tudnák ismerkedni -.- sokszor mondják hogy nem vagyok csúnya csak mosolyogjak mert olyan mogorva az arc tekintetem de sajnos én ilyen vok nem tudok rajta változtatni 8. os vok és jövőre megyek emelt angol tagozatra 0-dikba csak félek hogy nyomik lesznek ott és nem tudok ismerkedni (mivel ez elég nehéz tagozat és csak a 4.5-ösöket veszik fel)szóval nekem is lehet írni privit :)

2012. febr. 25. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Mintha magamat olvasnám!!! Én is pontosan UGYANEZT álmodtam....Mi mentünk elöl kézenfogva, mögöttünk a többiek csodálkozva....Hát ez nagyon furcsa volt így most...oO

14L

2012. febr. 25. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) utolsó ez azért tényleg elég durva : O főleg ,hogy egy idősek is vagyunk xd
2012. febr. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!