Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem érzem jól magam a suliban,...

Nem érzem jól magam a suliban, ez normális?

Figyelt kérdés
na 16/l vagyok és már 2. éve másik suliba járok, az elején úgy tünt hogy ez a világ legjobb osztálya,de idén szeptemberben minden megváltozott...mindenki utál és nem akarnak beszélni vele, trnán irtóznak attól hogy mellém üljenek, suli közbe órákon nem segítenek, meg azért is cikiznek, mert nekem majdnem mindenből 5-öm van, vasárnap van, holnap suli, én írtózok az egész bandától, van egy barátnőm aki barátkozik az ellenséggel, és ha rákérdezek hogy miért jó neki velük,akkor azt mondja h az ellenségel is jóba kell lenni,d e amit ők csinálnak az már tulzás, ölelgetés,puszi,puszcsilávcsi stb. velem meg nem olyan...szóval vasárnap este megesz az ideg amitt h holnap suli és már megint taliznom kell velük, mit tegyek h megváltozzon a helyzet? segítene valaki? hogyan vághatok vissza? köszönöm előre is :) egy aggódó lány 
2012. febr. 19. 17:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

Hát talán foglalkozz kevesebbet ezentúl a "közösséggel" és inkább kezdj bele valami egyéni sportba, vagy legyen valami hobbid ami miatt sosem érsz rájuk.

És nem kötelező senkivel se szóbaállni, bemész, leirod az órai anyagot, elfilózol rajta, aztán tervezed a suli utáni programodat, mindenki mást meg levegőnek nézel.

Ne mások életét éld, hanem a sajátodat!

Ész szüntesd meg a fecabook accountodat meg a többi netes baromságot, mert semmire se jók, csak arra hogy hülyét csinálj magadból,meg oylanok is köpködjenek rád akik azt se tudják ki vagy.

2012. febr. 19. 17:33
 2/20 anonim ***** válasza:

Semmi értelme kötődnöd a közösséghez, mert a magánéletben egyikre se számíthatsz és a nagy barátságok is legtöbbször addig tartanak amíg a suli.

Feleslegesen idegesíted magad, ne foglalkozz ezekkela dolgokkal!

Otthon miket szoktál csinálni?

(ne a tvnézést meg a zenehallgatást írd, mert az nem tevékenység max agyzsibbasztás)

2012. febr. 19. 17:37
 3/20 anonim ***** válasza:

Visszavágni?

Mi értelme?

És hányszor, és hány felé?

És mire jó?

Senkivel se kell taliznod!

Menj be órakezdésre, szünetbe meg pakolj össze fogd a cuccod és vonulj ki a büfébe vagy akárhova, köv órára meg menj vissza.

Az órák miatt járj be, ne a haverozgatás miatt.

Nem számítanak hidd el.

2012. febr. 19. 17:40
 4/20 A kérdező kommentje:

első? facebook-kal mire céloztál?

második-hát olvasás,tv,net

2012. febr. 19. 17:41
 5/20 A kérdező kommentje:
köszi 3. :)
2012. febr. 19. 17:41
 6/20 anonim ***** válasza:
És miért utáltak meg?Valami indokuk csak van nem?!
2012. febr. 19. 17:45
 7/20 A kérdező kommentje:
nem volt indok, na jó nem olyan vészes, de akkor is.......
2012. febr. 19. 17:47
 8/20 anonim ***** válasza:

Mindhárom én vok, csak ahogy olvastalak ugy reagáltam.

A facebookkal arra céloztam, hogy felesleges kiraknod képeket magadról, válaszolgatnod a hülye kérdésekre, meg profilt építened, mert csak magadat skatulyázod be, és cimkézed fel ezzel. Van a south-parknak egy ilyen része nah azzal teljesen egyetértek :D

Az számít aki benne van a telefonodban, és legalább havi egyszer beszélsz is vele.

Amiket írtál, azok sem tevékenységek, hanem kikapcsolódás.

Járjál korizni, vagy legyen vmi sporthobbid, vagy origamizz, szal valami kézzelfogható dolgot csinálj.

Én pl sokat irogatok mostanában ide a gyikra, sok értelme nincs mondjuk ennek se, de most szar az idő a görkorizáshoz, jégre meg nem merek egyedül menni.

2012. febr. 19. 17:48
 9/20 A kérdező kommentje:
aha értem,csak azt nem értettem h honnan jutott eszedbe a facebook? :)
2012. febr. 19. 17:50
 10/20 anonim ***** válasza:

Hát gondolom te is jelen vagy valamelyik közösségi portálon ahogy 100 darab 16 éves lányból 99 jelen van.

Meg írtad is, hogy netezel.

2012. febr. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!