Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem érzem jól magam a suliban,...

Nem érzem jól magam a suliban, ez normális?

Figyelt kérdés
na 16/l vagyok és már 2. éve másik suliba járok, az elején úgy tünt hogy ez a világ legjobb osztálya,de idén szeptemberben minden megváltozott...mindenki utál és nem akarnak beszélni vele, trnán irtóznak attól hogy mellém üljenek, suli közbe órákon nem segítenek, meg azért is cikiznek, mert nekem majdnem mindenből 5-öm van, vasárnap van, holnap suli, én írtózok az egész bandától, van egy barátnőm aki barátkozik az ellenséggel, és ha rákérdezek hogy miért jó neki velük,akkor azt mondja h az ellenségel is jóba kell lenni,d e amit ők csinálnak az már tulzás, ölelgetés,puszi,puszcsilávcsi stb. velem meg nem olyan...szóval vasárnap este megesz az ideg amitt h holnap suli és már megint taliznom kell velük, mit tegyek h megváltozzon a helyzet? segítene valaki? hogyan vághatok vissza? köszönöm előre is :) egy aggódó lány 
2012. febr. 19. 17:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
jah,csak nem értettem h elsőre honnan tudod :D
2012. febr. 19. 17:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Ja meg még ezta blogot szoktam olvasgatni,

[link]

és elgondolkodok néha dolgokon + van egy kutyám is nameg mikor milyen melóm.

2012. febr. 19. 17:55
 13/20 A kérdező kommentje:
ezt most ki írja? az eddigi válaszoló vagy más?
2012. febr. 19. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:
AZ első 3 vok még mindíg :D
2012. febr. 19. 17:57
 15/20 A kérdező kommentje:
értem :D
2012. febr. 19. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Hmmm... eszembe juttattad az egyik osztálytársunkat, akit utálunk. :) Mindenki. Ő egy gerinctelen kis patkány, akinek semmi jelleme nincs. Többször szembesítettük ezzel, de semmi reakció. Ugyanez a helyzet, mint veled. Csak van valami, amit elkövettél, nincs olyan, hogy valakit szinte egy egész közösség megutál mindenféle ok nélkül. :)

17/l

2012. febr. 20. 00:08
 17/20 A kérdező kommentje:
és megkérdezhetem h miért utáljátok?
2012. febr. 20. 10:46
 18/20 anonim válasza:

Ne vonulj el! Ha magadba gubózol azzal, nem érsz el semmi. Keress egy olyan hobbit amit közösen, mondjuk egy egyesületben tudsz csinálni, MÁSOKKAL EGYÜTT!

Igen, NÉHA kell a magány is.

2012. febr. 21. 17:55
 19/20 anonim válasza:
Nem visszavágni kell, hanem megkeresni magadban a HIBÁT!!!
2012. márc. 1. 20:32
 20/20 A kérdező kommentje:
és mi lehet a hiba bennem_?
2012. márc. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!