Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kebel-barátnőm, ezért...

Nincs kebel-barátnőm, ezért képzeletbeli barátokkal, és az én világomban élő embereknek történeteivel szórakoztatom magam! Ez normális vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval van a gondolatomban egy család, akiknek az életét elterveztem, berendeztem őket egy amerikai házba, ahol élik mindennapi életüket. Ezek az emberek léteznek, nincs kedvem részletezni, hogy kicsodák ők, csak találtam egy ilyen családot, akik Amerikában élnek, négy gyerek két szülő, keresztény család, és egy kisfiú a főszereplő az egészben, de az egyész családról, na meg a rokonságról is szól a történet. Minden elképzeltem magamban, csak a szereplők kinézetét kicsit megváltoztattam, meg olyan dolgokat képzelek róluk, amik nem valósak, csak én találok ki hozzájuk történeteket. Azért csinálom ezt, mert nincs olyan barátnőm, akivel teljesen megértjük egymást mindenben, és ezért szórakoztatom magam ezzel. Kb. 1,5 éve kezdődött. Ezek amiket képzelek róluk, legtöbbször szomorú történetek, vagy csak szimplán szeretetről szólnak, hasonló.

Ez normális? Vagy nem? Depresszió, esetleg valami más? Segítsetek kérlek!

2012. márc. 11. 21:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzeted.. :)

16/l

2012. márc. 12. 19:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig csináltam ilyeneket, de nekem nem csak képzeletbeli családom volt, hanem minimum 20-30 szereplő, akiknek részletesen számontartottam az életét. Állítólag amióta megtanultam beszélni, mkindig ilyenekről szövegeltem, elég hihetően. Akármit csináltam, mindig eszek votlak a fejemben. Aztán tökre elfelejtettem őket. Mostanában pedig mindig a jövőmet képzelem el. Például nagyon hosszú idő alatta ludtam el mindig is, és most előtte mindig automatikusan erre gondolok. Reggel is, mindig egy-két órával elöbb ébren vagyok, mint kellene, és akkor is ezen gondolkozok. Viszont ezt nem szeretem, mert tökre félek, hogy nagy csalódás lesz belőle utólag, hogy nem értem el, amiket elképzeltem. De már nem összefüggőek ezek a történetek, minden nap mást képzelek el. Amit pedig szeretek benne, az az, hogy így soha nem szoktam unatkozni, amikor sorban állásnál várni kell, vagy utazáskor tök jól elvagyok ezzel.
2012. márc. 12. 20:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként 16/L
2012. márc. 12. 20:42
 14/25 A kérdező kommentje:

Nekem mindegyik kommentelő közül össze van válogatva egy kicsi, és kavarva xD

De akkor örülök, hogy nem vagyok őrült! :DD

2012. márc. 12. 20:55
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

Csak azért írtam, hogy megijedtem először, mert azt hittem, hogy egy huszonéves vagy. Annyi idősen ugyanis tényleg kicsit furcsa lenne. Így viszont, hogy 12 éves vagy, semmi gond nincs vele. :-))

Teljesen pozitív értelemben írtam, hogy felnőttes a fogalmazásmódod.

2012. márc. 12. 21:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 évesen is így vagyok néha. Már gyerekkoromban is kitaláltam saját világokat, de az elmúlt években ezekhez még újabbak jöttek :)

Szerintem nem gáz, mert ez a fantázia és kreativitás jele :)

2012. márc. 15. 22:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanezt csinálom, csak kicsit más a történet. Bennem is egy csomószor felmerül ez a kérdés, hogy ez normális? Mert a környezetemben senkinél nem látom, hogy ezt csinálná 10 éves kor felett, ugyanakkor végül is én sem úgy "játszom" hogy más is lássa. De az itt érkezett válaszok alapján kissé megnyugodtam. Mert azt mondják normális(volt egy másik ilyen kérdés is). Akkor meg az, nem? Remélem nem vagyok dilinyós:)

14/L

2012. márc. 18. 19:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sokkal többen csinálják ezt, csak sokan titkolják mindenki elől :)
2012. márc. 18. 20:12
 19/25 anonim válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális. Velem is van ilyen, csak én teljesen elvonatkoztatok a valóságtól és van egy képzeletbeli sárkányom, aki sokszor át tud változni mindenféle álllattá és már persze egy teljes törénet is forog körülötte. Van, hogy egyedül vagyok otthon és arra eszmélek föl , hogy magamban mondom azt a kis kitalált történetet. -ezek miatt én nem tartom magam másnak, és nekem sincs kebelbarátnőm, hanem több barátnőm, és én is sokat sírok mostanában mert van egypár gondom (tanulás, különórák) máőr egy kicsit soknak érzem ezt az életet és teljesen elvonatkoztatok :)
2012. márc. 18. 21:17
 20/25 anonim válasza:
és 13/L vagyok
2012. márc. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!