Hány éves korodra nőttél fel igazán?
Én 16 éves korom óta érzem magam felnőttnek.
14 éves korom előtt váltak el a szüleim,én meg elköltöztem otthonról :-) jól tettem.
Szeretem a szüleimet,de ha otthon lakok mondjuk 20 éves koromig,akkor sehol se tartanék anyagilag.
Azért pont 16 éves koromtól,mert akkor már éltem meg egyedül 2 telet,ami elég húzós volt és akkor lett végre normális,állandó bejelentett munkám,illetve át tudtam iratkozni esti tagozatra és
bocsi előző vagyok :-)
és talán az,hogy egyedül is boldogulok tett felnőtté.
22/L
16 évesen költöztem el otthonról a rossz körülmények miatt. (nem anyagi, hanem lelki).
Onnantól kezdve dolgoztam, volt komoly kapcsolatom, az iskola mellett.
19 évesen házasodtam, és kezdtem el vezetni a háztartást, munka mellett. Én akkortól éreztem magam felnőttnek, illetve igazi nőnek.
Ennek már 11 éve, és ugyanígy érzem, 2 gyerekkel.
Szia!
26 éves vagyok én is. 23 évesen nőttem fel igazán, amikor gyakorlatilag 3 nap együtt járás után megkérte a férjem a kezemet. 65 nappal később a felesége lettem. Mi a jó abban, hogy ennyi idősen megházasodik az ember? Tudod mindenki más és másra van igénye. Én sosem voltam az a bulizós fajta viszont utazgattam ide-oda. "Kiélni" nem is szerettem volna soha magam egy pasim volt a férjem előtt. Ő 5 és fél évnyi kapcsolat után sem akart összeköltözni vagy legalább az eljegyzést megejteni, pedig anyagilag is minden feltétel adott volt. Ezért elhagytam, ő máig nem talált senkit, pedig ennek lassan 4 éve. 17 éves koromban közölték velem, hogy természetes úton nem lehet gyermekem, de a mesterséges megtermékenyítés is kockázattal járna, mert nagy valószínűség szerint nem tudnám kihordani a babát. Talán innentől kezdődött a "felnőtté válásom". Mindig is úgy voltam vele, hogy diplomázni 60 évesen is tudok, de gyereket szülni biztos hogy nem. Nekem semmit nem jelent, hogy elutaztam 1-2 helyre. Voltam ott és kész. Különböző igényekkel rendelkezünk és ezért is döntöttem a viszonylag korai házasság és az ezzel járó "kötöttségek" mellett.
19 évesen amikor elkerültem albérletbe. Ott mindent magamnak kellett megcsinálni, volt amikor havonta 1 tudtam csak hazamenni.
Persze teljes mértékben nem lettem felnőtt ugyan úgy szeretek szórakozni, vásárolni. Csak most már a férjemmel akarok mindent közösen. 23 éves vagyok. Szóval.... :) Már egy jó pár éve felnőttem. :)
Én gyereknek túl felnőttes voltam, felnőttnek meg túl gyerekes. Viccesen mondogatom, hogy ötven évesen születtem és azóta fiatalodom :-)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!