Honnan tudhatom hogy egy nő igazán szeret e? Nők ti hogy szoktátok ezt kimutatni?
itt vannak dolgok
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"az elején mindig bejövök a nőknek és két nap alatt szerelmesek lesznek,de amikor elmúlik a szerelem akkor valahogy lelépnek"
Ha valakiből én kiszeretek, én se maradok vele. Amúgymeg az ilyen nem szerelem fiam. Csak fellángolás. Valamiért nem tudod magad melett sokáig tartani őket, unalmas vagy netán?
ma 18:17
nem nem fellángolás mert eddig mindig hosszabb kapcsolataim voltak,a legutóbbi az 4 évig tartott.nem nem vagyok unalmas,ezt eddig senki nem mondta,sőt volt olyan aki nem tudta a tempót tartani.nem vagyok otthon ülő tévé bámuló,nem is nézek tévét.mindig kitalálok valamit vagy kitaláltam valamit hogy ne unatkozzunk
nem tetszik ez az "unalmas" - a szerelem nem a szórakoztatásról szól, nem is az élvezetekről szól, nem is az időtöltésről szól
mi a "szerelem szerelem, átkozott gyötrelem"
I N T U I T Í V E N kell figyelni
Ha szeret, figyel rád, minden érdekli, ami veled kapcsolatos. Bújik, közel akar hozzád lenni fizikailag és átvitt értelemben is. Veled akarja tölteni az idejét, nem keres kifogásokat.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!