Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy egy nő...

Honnan tudhatom hogy egy nő igazán szeret e? Nők ti hogy szoktátok ezt kimutatni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor túlságosan nem értem a problémád. Azt hittem ilyen pár napos kapcsolataid voltak, ugyanis erőteljesen az jön le a mondanivalódból. Évek alatt nem jöttél még rá hogy milyen az amikor egy nő szerelmes vagy mi? Nem értem. Egyébként az unalmas szót, én kifejezetten a friss kapcsolatokra értettem. Amikor egy férfi és egy nő megismerkedik, de valamiért az egyik fél nem olyan izgalmas a másiknak (legyen az ok bármi) és végül lelép. Egy több éves kapcsolatban már más, ezt én tudom, hiszen 2 és fél évig voltam együtt a párommal, az utóbbi 2 évben nem mentünk sehova, csak otthon ültünk, de nem bírtam elszakadni tőle mert nagyon szerettem. Hát jó nagy hülye voltam. Elpazaroltam rengeteg időt egy olyan férfira, aki egyáltalán nem becsült meg, természetesnek vette hogy vagyok neki, de mikor leléptem nagyot nézett és könyörgött, visszafogadtam de folytatódott minden ugyanúgy na akkor végleg leléptem, persze jött megint a könyörgés de akkor már tényleg késő volt. Mostmár remélem megtalálom, azt a férfit aki igazán szeretni fog és meg fog becsülni nem lesz*rni. :(
2012. febr. 10. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:
És igen szerelem, szerelem átkozott gyötrelem. A legeslegátkozottabb!!! :(
2012. febr. 10. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha szeret, akkor odafigyel arra, mit mondasz, látja rajtad, hogy milyen kedved van, ha rossz akkor nem kezd el össze-vissza beszélni hanem segít..Bújik,ölel,csókol(bár nem mindenkinél, vannak kivételek), segítőkész, törődik veled( pl. fáj a hátad, megmasszíroz, vagy vesz neked a kedvenc csokidból stb..)

De ezt te is érzed..ha mindig rossz kedve van, kibújik az ölelésből stb. akkor ott már baj van:(

De ha nem, akkor nincs baj. Én személy szerint olyan vagyok, hogy eleinte nagyon-nagyon bújós vagyok, aztán már olyan "természetes" lesz a kapcsolat, és nem minden percben mutatom ki az érzéseimet. Nem azt mondom hogy hozzá se érek, de nem ölelem/csókolom minden percben, mint az elején:D

2012. febr. 12. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Szeretni nem úgy kell, hogy azt akarod a másiknak, ami NEKED jó, hanem az, ahogy NEKI jó. Magyarul: ha boldog vagy a nővel, akkor úgy szeret téged, ahogy téged szeretni kell, vagyis jól szeret és igazán szeret. Ha nem vagy boldog, akkor rosszul szeret vagy nem szeret.
2012. febr. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!