Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktál suliból lógni? Mennyit...

Szoktál suliból lógni? Mennyit? Miért teszed?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 00:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kétszer volt olyan időszakom, hogy rendszeresen lógtam, és hol orvoshoz ballagtam el valamilyen kifogással, hol anyámmal írattam igazolást. Mind a kétszer majdnem évet kellett ismételnem. :S Azért lógtam, mert féltem az emberektől, nem akartam közéjük menni. Az ofőm és a családom meg attól rettegett, hogy depressziós vagyok. :S
2009. jún. 1. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Szoktam, vagyis inkább előfordul. Hogy miért? Az összes tanárom szűk látókörű és a megalázásokra és a cikizésekre meg nem vagyok kíváncsi. Az osztálytársaim közömbösek, képmutatóak. Igazolást annyira nem kell vinni, mert a legtöbb tanár nem írja a naplót rendszeresen (van akinek én írom egy füzetbe, és havonta egyszer bemásolja). De az így felszabadult időt hasznosan kihasználom, általában reggelizni szoktam, aztán tanulok azokra az órákra amikre bemegyek.
2010. jan. 25. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!