Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Suliból való lógásról vélemények?

Suliból való lógásról vélemények?

Figyelt kérdés
mit gondoltok arról aki lóg, ti szoktatok stb ? kort nemetis köszi!!
2010. márc. 8. 15:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
50%

én szoktam, így 8. második félévében, úgysem számít semmi

mondjuk sokszor tudok hozni igazolás,t akkor az úgy nem számít lógásnak, nem? :D

2010. márc. 8. 15:47
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Én igen régen!!!!

Már nem, megjavultam mert kéthetente 4nap suli van

17/L

2010. márc. 8. 15:49
 3/28 anonim ***** válasza:
67%

Nem tartom célravezetőnek,be kell pótolni úgy is.Ha beteg vagyok és pótolni kell nem mindig értem meg magamtól,egyedül az anyagot,ha tanár nem magyarázza(pl matek)Lógni nem szoktam.Egyrészt mert mindig tanulok mindenből,így dolgozattól,feleléstől nem kell tartani,másrészt meg szeretek az osztályommal lenni.Nem gondolok semmit arról,aki lóg.Ő problémája.

18L

2010. márc. 8. 15:54
 4/28 A kérdező kommentje:
kéthetente négy nap milyen jo suliba jársz te ? =D
2010. márc. 8. 15:55
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Én régen(2 éve) nagyon nagyon sokat lógtam a suliból,de nem csak igy első két órákról,hanem egész nap...brutális volt....oké jó rendben,tök jol érzed magad ha társasággal vagy,de nem ér annyit az egész...nem éri meg az az idegeskedés,hogy mikor csörög a telefon,mikor hív anya meg apa,hogy merre vagy....nem tudom hány pofont kaptam emiatt....és tovább csináltam...az eredmény:fél év lógás a suliból,osztályismétlés,szülői bizalom totális elvesztése....szerencsére mára már megjavultam,nem lógtam egy órát se,anyuék megint megbíznak bennem....

Ne tedd!!Megbánod később:) Hidd el nekem

2010. márc. 8. 15:58
 6/28 A kérdező kommentje:
Hát én szoktam de csak finoman, meg mindig levan igazolva mind és ált sokszor nem is doga miatt ... hanem már nincs kedv benn maradni v nem tudom de probálom nem túlzásba vinni
2010. márc. 8. 16:02
 7/28 anonim ***** válasza:
82%
én egy évben max egyszer lógok :) szerintem ennyi belefér..
2010. márc. 8. 16:06
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

Mikor kilencedikes voltam olyan tesitanárt kaptunk hogy...huu. Mint egy kiképzőtiszt. Na el is kezdődtek a lógások. 3 teljes hónapig egyetlen tesiórán sem voltunk benn. Hol hazajöttünk, hol beültünk egy másik terembe, hol behúzódtunk a lánymosdóba. Egyszer lebuktunk, és a tesitanár megkérdezte hogy mi kik vagyunk :D Egyébként rengeteget lógtam más órákról is, de ma már nem teszem. Érettségi előtt inkább tanulok, vinni akarom valamire:)

18/L

2010. márc. 8. 16:32
 9/28 anonim ***** válasza:
70%

én szoktam néha lógni..első vagy utolsó órárol.. :D

16L

2010. márc. 8. 16:42
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Szakiskola és a többi 6nap az meg gyakszi ami nem egy helyde jó!!mert bolti eladó leszek!
2010. márc. 8. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!