Suliból való lógásról vélemények?
én szoktam, így 8. második félévében, úgysem számít semmi
mondjuk sokszor tudok hozni igazolás,t akkor az úgy nem számít lógásnak, nem? :D
Én igen régen!!!!
Már nem, megjavultam mert kéthetente 4nap suli van
17/L
Nem tartom célravezetőnek,be kell pótolni úgy is.Ha beteg vagyok és pótolni kell nem mindig értem meg magamtól,egyedül az anyagot,ha tanár nem magyarázza(pl matek)Lógni nem szoktam.Egyrészt mert mindig tanulok mindenből,így dolgozattól,feleléstől nem kell tartani,másrészt meg szeretek az osztályommal lenni.Nem gondolok semmit arról,aki lóg.Ő problémája.
18L
Én régen(2 éve) nagyon nagyon sokat lógtam a suliból,de nem csak igy első két órákról,hanem egész nap...brutális volt....oké jó rendben,tök jol érzed magad ha társasággal vagy,de nem ér annyit az egész...nem éri meg az az idegeskedés,hogy mikor csörög a telefon,mikor hív anya meg apa,hogy merre vagy....nem tudom hány pofont kaptam emiatt....és tovább csináltam...az eredmény:fél év lógás a suliból,osztályismétlés,szülői bizalom totális elvesztése....szerencsére mára már megjavultam,nem lógtam egy órát se,anyuék megint megbíznak bennem....
Ne tedd!!Megbánod később:) Hidd el nekem
Mikor kilencedikes voltam olyan tesitanárt kaptunk hogy...huu. Mint egy kiképzőtiszt. Na el is kezdődtek a lógások. 3 teljes hónapig egyetlen tesiórán sem voltunk benn. Hol hazajöttünk, hol beültünk egy másik terembe, hol behúzódtunk a lánymosdóba. Egyszer lebuktunk, és a tesitanár megkérdezte hogy mi kik vagyunk :D Egyébként rengeteget lógtam más órákról is, de ma már nem teszem. Érettségi előtt inkább tanulok, vinni akarom valamire:)
18/L
én szoktam néha lógni..első vagy utolsó órárol.. :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!