Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Suliból való lógásról vélemények?

Suliból való lógásról vélemények?

Figyelt kérdés
mit gondoltok arról aki lóg, ti szoktatok stb ? kort nemetis köszi!!
2010. márc. 8. 15:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%

Szoktam, néha egész nap, de akkor a szüleim tudnak róla, néha pedig az első óráról, mondván, hogy nem jött a busz. Olyan is volt már, hogy rosszullétre hivatkozva hazajöttem. Nem igazán szeretem a sulimat, úgy érzem, csak útban vagyok mindenkinek, ráadásul egy csomószor van olyan, hogy 3 lyukas órám van egymás után, szóval egész nap csak ülök magamban.

Reggelente egyébként sokszor tényleg nem érzem jól magam, valamikor hányok, valamikor szimplán hasmenésem van, de volt már, hogy el is ájultam - bizonyára túlstresszelem az egészet ^^"

15/l

2010. márc. 8. 17:02
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
mindenki olyan lógós természetű??!!
2010. márc. 8. 17:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam, ha nincs kedvem bent maradni, vagy éppen egy olyan óra jön, amiről tudom, hogy utálom, és felelni is fogok [miközben a tanár szivat...:/]
2010. márc. 8. 17:18
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
Én nem szoktam, ha megyünk valahová, akkor kihasználom a 3 nap igazolást, de többet nem szoktam.
2010. márc. 8. 17:59
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

9-be tesiről folyton ellógtam, hétfőnként első 2 órám volt, addig a városban lófráltam meg hasonló.

Mostanra már nagyjából megjavultam (11es vagyok), de azért havonta-kéthavonta mindig ellógok 1-1 napot vagy órát.

17L

2010. márc. 8. 18:14
 16/28 A kérdező kommentje:
Értem azért látom sokan lógnak nem csak én mégha nem is helyes :S bár ha valami fontos azt nem bliccelem el... Köszi a válaszokat jöhetnek még persze =)
2010. márc. 8. 19:18
 17/28 anonim ***** válasza:
Hát..általában utolsó órákról szoktam ellógni..de azért nem olyan gyakran... és van olyan is mikor elalszom..akkor be sem megyek egész nap mivel messze lakom a sulimtól. :D Ja és nálam az elalvás nem az hogy 6 helyett felébredek pl. 7-8 körül.. 11-12. :D :)
2010. márc. 8. 19:25
 18/28 anonim ***** válasza:
előző vagyok lemaradt a 16/L Bocsi. :$
2010. márc. 8. 19:25
 19/28 anonim ***** válasza:
Nálunk tesi meg ének órán nem írják be a hiányzókat, azokon sokat lógok, meg az első órán mindig a magyar a héten, azt meg csomószor átalszom. :)
2010. márc. 8. 20:10
 20/28 anonim ***** válasza:
49%
Én most 1 félévben kb. 10 tesi órán voltam, és semmi bajom nem lett belőle. Volt már párszor olyan, hogy betegségre hivatkozva haza mentem... Sztem, ha nincs belőle rendszer akk. nem gáz. 12/L
2010. márc. 9. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!