Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mész az utcán. Köhögsz. Akkor...

Mész az utcán. Köhögsz. Akkor is oda teszed a kezedet ha nincs az úton senki, vagy akkor gondolod minek? :D

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

csak akkor nem teszem oda, ha nagyon hirtelen jön az inger, és nem vagyok elég gyors h odakapjam a kezem

amúgy mindig odateszem

2011. jan. 29. 08:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ösztönösen a szám elé kapom a kezem.Mert anno így tanultam,és ez reflexszerűen megmaradt.
2011. jan. 29. 08:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is ösztönösen.:D
2011. jan. 29. 10:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

én is odateszem :)

meg mondjuk ha éjjel egyedül a szobámban ásítok akkor i odateszem:D

2011. jan. 29. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Én néha igen néha nem de általában nem mert hiába tanítottak rossz a társaság ahol napközben vagyok így az jobban rámragad...
2011. jan. 29. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagyok, például a szobámban, akkor nem szoktam a szám elé tenni a kezem. De ha valakinek a társaságában vagyok vagy az utcán, akkor mindig.
2011. jan. 29. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látják, még jó nagyot krákogok és köpök is. Már ha feljön a slejm.
2011. jan. 29. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Jaj te aki előttem szólt:D Volt egy ilyen ismerősöm a reptéren... Taxis volt... Na az csinált ilyesmiket, de őt nem érdekelte, hogy egyedül van-e vagy sem.. És neki mindig jött ám slejm aztán ki is köpte rendesen. Sőt a wc-ben is olyanokat művelt, hogy az egész reptér belezengett és még neki állt följebb, ha nézték érte:D "Mivel ha itt nem akkor hol csinálja?":D

A kérdésre pedig én nem szoktam a szám elé tenni a kezem viszont rendesen lehajolok. Ha menés közben vagyok akkor meg a ruhám ujját rakom oda, de nem a kezemet...

2011. jan. 29. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy nem XD

ha viszont, egyedül vagyok a szobámban, akkor a könyékhajlatomba, hogy ne menjenek szét a bacik. xD

2011. jan. 30. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindig, reflex, még ha a szobámban is vagyok akkor, vagy a felsőm nyakába bújtatva az állam ajkaimat eltakarva köhintek egy hatalmasat.
2011. jan. 30. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!