Mész az utcán. Köhögsz. Akkor is oda teszed a kezedet ha nincs az úton senki, vagy akkor gondolod minek? :D
csak akkor nem teszem oda, ha nagyon hirtelen jön az inger, és nem vagyok elég gyors h odakapjam a kezem
amúgy mindig odateszem
én is odateszem :)
meg mondjuk ha éjjel egyedül a szobámban ásítok akkor i odateszem:D
Jaj te aki előttem szólt:D Volt egy ilyen ismerősöm a reptéren... Taxis volt... Na az csinált ilyesmiket, de őt nem érdekelte, hogy egyedül van-e vagy sem.. És neki mindig jött ám slejm aztán ki is köpte rendesen. Sőt a wc-ben is olyanokat művelt, hogy az egész reptér belezengett és még neki állt följebb, ha nézték érte:D "Mivel ha itt nem akkor hol csinálja?":D
A kérdésre pedig én nem szoktam a szám elé tenni a kezem viszont rendesen lehajolok. Ha menés közben vagyok akkor meg a ruhám ujját rakom oda, de nem a kezemet...
Egyértelmű, hogy nem XD
ha viszont, egyedül vagyok a szobámban, akkor a könyékhajlatomba, hogy ne menjenek szét a bacik. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!