Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaki ok nélkül rád...

Ha valaki ok nélkül rád mosolyog viszonozod, vagy furának gondolod? Esetleg bolondnak?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert sok helyen olvastam, hogy mosolyogj mindenkire, és visszamosolyognak. Eddig még nem nagyon mertem "kipróbálni", pedig jót tenne a lelkemnek ha beválna.

Valóban működhet és segíthet? Szeretném ha így lenne, mert megváltoztatná az életemet.

2009. júl. 15. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

vagy pofánröhögöm vagy "undor" grimaszt vágok. kiez hogy idegen ember és vigyorog az arcomba? o.O

16L.

2009. júl. 15. 23:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, ha egy kedves arc, legyen az férfi vagy nő, ha első ránézésre, arra a pár pillanatra szimpatikus, akkor visszamosolygok...viszont ha egy kóklernek kinéző, vagy olyan gyanús tekintetű, rossz érzést keltő alak, akkor gyorsan elkapom a figyelmemet onnan, és igyekszem elkerülni a szemkontaktust, az ilyen emberek rosszallást váltanak ki belőlem (pl egy ötvenes pasi kéjsóvár nézése nem tud kellemes lenni)

20/L

2009. júl. 15. 23:57
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Én mindig arra gondolok biztos valami vicceset lát rajtam és azon mosolyog, talán a hajam olyan a vicces vagy a szeplőim, esetleg nagynak találja az orrom, vagy akármi... inkább csak elfordítom a fejem, nem tudhatom miért mosolyog így nem is viszonzom.

25/L

2009. júl. 16. 00:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Egy ötvenes években járó pasira én sem nagyon mosolyognák vissza. De mondjuk egy jóval fiatalabbra bármikor. Ha egy szimpatikus ember mosolyog rám az jól esik és viszonzom is.

Amúgy én is hallottam róla és ki is próbáltam. Sokan mosolypgtak vissza.

15/L

2009. júl. 16. 10:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza szoktam mosolyogni általában, de ez reflexből jön :D És ez visszafele is így van, vagyis ha én mosolygok valakire, akkor tényleg visszamosolyog. Sokat segít ez pl. egy felvételin :) De van olyan, amikor úgy néz rám valaki, mintha ismerne, és mosolyog is. Akkor teljesen fel szoktam húzni magam, mondván, hogy : mit akar ez tőlem? Csak az a bajom, hogy elég pirulós vagyok, szóval ha valaki mosolyog rám, aki még tetszik is, akkor aztán legszívesebben elbújnék valahova ^^"
2009. júl. 16. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor próbáltam, de sosem viszonozták. Pedig 14 vagyok és lány, nem egy öreg kéjsóvár férfi.
2009. júl. 16. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

1, zavarba jövök mi van rajtam

2, ha tudom, hogy semmi nincs rajtam, hülyének nézem :D

2009. júl. 18. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire visszamosolygok, persze vannak olyan szituk amikor nem. Volt olyan, hogy mentem a tömegben és nagyon jó kedvem volt, úgyhogy mosolyogtam végig. Aztán jött szembe vmi huszonsok vagy harminckevéséves pasi, aztán csak úgy jókedvemben mosolyogtam rá hosszabban - nem teljesen tudatosan, csak úgy ottragadt a tekintetem - aztán először meg volt lepődve, de mikor mellémért, addigra ő is elmosolyodott :)
2009. júl. 18. 22:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez általában külföldi országokban működik is, de ne feledjük mi hol lakunk. :)(fogadjunk senki nem mosolyog vissza smile-t)
2009. júl. 18. 23:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem bolondnak,én is szoktam mosolyogni, sőt.... néha még köszönök is annak,aki rám mosolyog és képzeljétek, a legtöbbször visszaköszönnek. Nekem melengeti a szívemet,ha mosolygós arcokat látok.
2009. júl. 19. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!