Ha valaki ok nélkül rád mosolyog viszonozod, vagy furának gondolod? Esetleg bolondnak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sok helyen olvastam, hogy mosolyogj mindenkire, és visszamosolyognak. Eddig még nem nagyon mertem "kipróbálni", pedig jót tenne a lelkemnek ha beválna.
Valóban működhet és segíthet? Szeretném ha így lenne, mert megváltoztatná az életemet.
2009. júl. 15. 23:19
11/14 anonim válasza:
Én mindig viszamosolygok!Én még senkire nem próbáltam mosolyogni,de mától kipróbálom...Szerintem nem ciki mosolyogni valakire..Bár én is pirulos vagyok,de nem baj:)))Bár ha a buszon rámmosolyogna álmaim hercege,biztosan nagyon belepirulnék!:)
12/14 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, sokszor rámmosolyognak az emberek és visonzom is. A kismamákra, kisbabásokra gyakran mosolygok :)
13/14 anonim válasza:
Elég félénk vagyok, én megijjednék tőle, mert nem tudnám hová tenni, hogy miért mosolyog. Rosszindulatból vagy csak kedves akar lenni vagy valami nevetséges rajtam vagy csak szimplán máshol jár az agya.
14/14 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de szerelmes lett belém a csajszi, akire rámosolyogtam, utána meg csalódott, hogy nem akarok többet tőle. Tök gáz ez az egész, inkább vágok savanyú pofát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!