Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktál suliból lógni? Mennyit...

Szoktál suliból lógni? Mennyit? Miért teszed?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 00:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Régen annyit lógtam, hogy évet kellett ismételnem. Azóta magántanuló vagyok, az osztálytársaim miatt nem jártam be.
2009. máj. 29. 00:34
 2/12 A kérdező kommentje:

És volt igazolásod amúgy? Vagy eleve azért kellett ismételned, mert túl sok igazolatlan volt?

Én a tanáraim miatt szoktam lógni, meg sokan az osztályban. Ritka beképzeltek, nagyképűek, unintelligensek, megalázóak. Embert még nem utáltam annyira soha életemben, mint a suliból ezt az 1-2 tanárt.

2009. máj. 29. 00:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én soha életemben nem logtam iskolábol egészen most 4. évvégéig a középiskolában. engem is rendszeresen alázott egy tanár mindenki elött és már sirogörcsöt kaptam reggelente, ha aznap az ő orája volt. anyukám megengedte hogy otthon maradjak, ez egyszer-kétszer fordult elő. igen a tanárok nagy szemetek tudnak lenni. mond el otthon a szüleidnek hogy mit csinálnak, valahogy lépj fel ellenük. sok sikert!
2009. máj. 29. 01:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
már vége a középsulinak. Én ritkán lógtam, általában ha lógtam akkor az volt az oka, hogy fáradt voltam, ilyenkor rendre anyu igazolta, tehát volt igazolás, vagy ha már elfogyott a szülői igazolható nap, akkor leigazolta az of, aki egyébként nagyon jó fej volt mindig:)
2009. máj. 29. 13:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen..ugyan azert mert huek a tanarok...foleg 1,kitudnam lonni az urbe.

De inkabb most utolso evben logtam,igazolas..pff...az egyik tanarnonek az orajan igazoltuk mindig,mas beszelt vele mi vettuk a naplot es igazoltuk:P

2009. máj. 29. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

nem, még egyszer sem lógtam, bár nálunk is vannak szemét tanárok, akik miatt még jobban elmegy az ember kedve, hogy suliba menjen...

17/L

2009. máj. 29. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
igen minden nap lógok főleg mostanában és azért teszem,mivel unalmasak az órák és már nem bírom,még hátravan az érettségi és csak azokra az órákra járok amikből kell érettségizni
2009. máj. 29. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:
en soha sem logtam:D 15/L
2009. máj. 30. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Én még nem lógtam el, nincs merszem hozzá, pedig megérné. Ki vagyok szolgáltatva a tanároknak mert megyek tovább tanulni, ezért inkább nem vagánykodok.
2009. máj. 30. 11:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát én csak tornaórákról lógtam, azt mondtam hogy otthonhagytam a cuccomat, és ezt vagy 4-5 hétig csináltam, és lemaradtam 7 jegyről, de multhéten bepótoltam... Mikor elkezdtem lógni, nem tuttam abbahagyni, csak aztán tanár kiabált velem hogy meddig nem lesz még cuccom meg hogy miből fog lezárni évvégén ha csak 1 jegyem van. Aztán köv órán amikor fociztak meg röpiztek a többiek odamentem a tanárhoz hogy bepótolhatom-e és szerencsére megengedte :D Inkább nem lógjatok sehonnan, mert rossz vége lesz, majdnem felhívta anyát aki mellesleg azt hiszi hogy mindig ott volt a cuccom... Meg az se kellemes hogy ott ülök a padon egyedül és mindenki engem néz h mért nem tornázok...
2009. máj. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!