Hogy, mivel teszed izgalmasabbá az életed? Mit csinálsz, mikor unatkozol? Mivel foglalod le magad? Pénz nélkül mivel lehet lekötni magát az embernek?
Ilyeneket én is szoktam, de ennél izgalmasabbat szoktatok csinálni?
Köszi.
Ezek tök jó elfoglaltságok, nagyon jó, ha valaki ilyen kis kreatív.
Én csak úgy érzem, hogy unalmas az életem és valami izgalmasat szeretnék csinálni, mert halálra unom magam.
Amiket szeretnék csinálni, azokra nincs pénzem, vagy lehetőségem.
Pl most is írom a regényem, valamilyen szinten lefoglal, de nem izgalmas.
Nem tudom értitek e.
:)
-menj el barátokkal sétálni :) esetleg fagyizni ( az nem drága )
-bringázz
most hirtelen csak ezek jutottak az eszembe.
elmehettek barátokkal valamilyen koncertre,olyanra,ami ingyenes...már ha van ilyen lehetőség a közeletekben :) szerencsére itt nálunk szoktak lenni fellépések hétvégenként.
hm csak van valami ötleted hogy milyen izgalmas dolgokat csinálj nem?
egyébként ilyeneket szoktam csinálni amikor nagyon unatkozok :
próbáld ki hogy működik e a "úgy érzem néznek " elv , nézz valakit hátulról pár percig hátha megfordul
zsonglőrködj 3 vagy több labdával (az elején mondjuk inkább idegesítő volt, de mostmár megy 3 :D)
tanulj be kártyás trükköket
keress nyelvtani hibákat az oldalon :D
szakácskönyvből nézz ki valamit és főzd meg
mp3 a kedvenc számaiddal és kifekszel egy erdőbe valahol / este csillagokat nézni
este városban sétálni ( nem mindenhol hangulatos mondjuk)
tölts ki IQ tesztet vagy ilyen önismereti teszteteket neten
filmek/sorozatok
lopj el a boltból valami olcsó élelmiszert majd 1. vidd vissza 2. add oda egy hajléktalannak
reggel a piacon segíts egy öreg nőnek hazacipelni az 500 kilós szatyrát , közben úgyis elmeséli az élete történetét és néha még izgalmas is
találj ki szóösszerántásokat (pl levegő+ég : lég)
hm most hirtelen ilyenek jutnak eszembe , elég gagyik de ha unatkozok mindenre képes vagyok :D
Köszi a tippeket, van egy, kettő, amit még nem próbáltam.:)
Lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!