Hogyan tudnék kitörni ebből a borzalmas életből?
21 éves munkanélküli lány vagyok. Egy napom abból áll,hogy felkelek, reggelizek, aztán elkezdek gépezni vagy ha éppen nem gépezek, akkor ide-oda mászkálok a házban aztán megint vissza a géphez. Sokszor már unalmamban eszem, van,hogy kb. fél óránként magamba tömök két szelet kenyeret. Utána befekszem az ágyba és magamba roskadok azért amiért ennyit ettem. Minden napom így telik el már több mint egy éve. Sokszor elhatároztam már,hogy változtatok de amikor megpróbálom másképp csinálni a dolgokat akkor rájövök,hogy milyen sok mindent kell másképp csinálnom, az életem milyen sok területét kell helyre hoznom, és hogy ez milyen sok időbe telik amíg teljesen megváltozom és ezért mindig visszazuhanok a semmittevő állapotomba. Fürdeni, hajat mosni sem szoktam csak 1 héten egyszer vagy még ritkábban, szóval teljesen elhagyom magam. Barátaim nincsenek, úgyhogy még kimozdulni sem tudok csak nagyon ritkán amikor az a 3 "haverom" ráér és tudunk találkozni. A munkától nagyon félek, nem azért mert lusta vagyok, hanem azért, mert nincs önbizalmam és nem is mernék elmenni egy állásinterjúra, volt ,hogy még a telefont sem vettem föl, amikor munkaügyben hívtak, annyira féltem.
Hogyan tudnám magamat rávenni arra,hogy vátloztassak ezen a szörnyű "életen"?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!