Hogyan lehet kitörni a magányból?
Itt vagyok, idestova 30 évesen, és teljesen egyedül vagyok. Nincs párom, nincsenek barátaim, pár családtagon kívül senkivel nem tudok beszélni.
Nincs egy értelmes dolog, amivel el tudnám foglalni magam, egész nap a hülye gép előtt ülök, de ki nem állhatom, legszívesebben kihajítanám és rá se néznék többet. Csak az a baj, hogy ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal.
Jó lenne, ha lennének körülöttem emberek, ha néha eljárhatnék társaságba, de nem ismerem a módját, hogy miként tehetném ezt meg. Az ember nem szólítgat le ismeretleneket az utcán, hogy akar-e a barátja lenni.
Tudom, hogy bennem van a hiba, de fogalmam sincs, hogyan tehetnék ellene.
Érdekes módon nálunk az emberek valahogy félnek az internet használatától. Nagyon sokan meg nem is értenek hozzá. Leginkább gyerekeket lehet találni, akik írásjelek helyett is xD-ket írnak. Ezért kommunikálok javarészt külföldiekkel, fejlettebb országokból.
Ezen az oldalon névtelenségbe burkolózunk, itt nehéz bárkit is találni. Egyszer leveleztem innen egy lánnyal, és úgy alakult, hogy akár barátságnál jóval több is lehetett volna belőle, de sajnos az élet közbeszólt, és nem lett belőle semmi. Rossz tapasztalat, megfontolnám, hogy megpróbálom-e újra.
Valójában nem is ez a lényeg, mert inkább olyan ötletek reményében írtam ki a kérdést, hogy mit tehetnék a való életben, hogy emberek, társaság közelébe kerüljek. Szórakozóhelyekre nem megy az ember egyedül, meg az nem is az én világom. Alternatívák viszont nem nagyon jutnak eszembe.
én szívesen beszélgetek, ismerkedek veled, ha akarod és el tudsz fogadni.
próbáld ki az utcánleszólítgatóst is, de szerintem nem működik, mégpedig azért mert semmilyen előzetes kapcsolatod vagy közös pontod nincs az illetővel.
egyébként nekem is hasonló problémám (csak szerintem az emberek zárkózottak, vagy éppen annyira unalmasak, hogy nem lehet mit kezdeni velük).
írhatsz privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!